Horoscop, sâmbătă, 7 septembrie 2019

Partenerii Scorpionilor să nu se lase deloc să facă ce vor
Partenerii Scorpionilor să nu se lase deloc să facă ce vor

Horoscop. Gemenii să evite conflictele cu vecinii sau colegii de locuință, mai ales cele care pot apărea din cauza unor stricăciuni. Fecioarele să se ferească de prieteni pentru că te va indispune orice acțiune de-a lor.

Berbec

Nu te bucura că este sâmbătă și că ești liber pentru că te vor suna colegii de serviciu să te roage să îi ajuți. Deși nu îți convine situația, vei fi nevoit să îți rupi din timpul tău și să faci ceva pentru locul de muncă.

Taur

Vrei să participi la mai multe evenimente și să te distrezi alături de cei dragi. Ia-ți toate măsurile de dinainte și informează-te. Pot apărea întârzieri sau schimbări de planuri care îți vor afecta agenda.

Gemeni

Evită conflictele cu vecinii sau colegii de locuință, mai ales cele care pot apărea din cauza unor stricăciuni. Nu trebuie să cauți vinovați, important e să rezolvi situația cât mai repede.

Rac

Ai o agendă încărcată și te necăjești repede deoarece nu ai energie să te ocupi de toate. Nici partenerul sau ceilalți membri ai familiei nu te pot ajuta, așa că mai renunță la câteva sarcini.

Leu

Ai nevoia să te exprimi în fața multor oameni și în acest sens vei ieși în localuri suprapopulate, unde vei vorbi tare și vei gesticula puternic. Evită excesele alimentare.

Fecioară

Ferește-te astăzi de prieteni pentru că te va indispune orice acțiune de-a lor. Și nu este acea zi în care poți tolera sau accepta prea multe de la ei.

Balanță

Dacă unele persoane de sex opus îți vor vorbi frumos și se vor purta într-un mod galant, nu înseamnă că sunt îndrăgostite de tine. Ci pur și simplu așa sunt ele educate.

Scorpion

Partenerul nu te lasă deloc să faci ce vrei. Toată ziua stă cu ochii pe tine ca pe butelie. El încearcă să te convingă să nu cheltuiești mulți bani și să pierzi timp cu prieteni falși.

Săgetător

Ești mai sensibil ca în alte zile și nu ți se pare deloc corect, mai ales că te așteptau o mulțime de aventuri și descoperiri. Nu le lăsa, ci pur și simplu alege să te protejezi mai mult.

Capricorn

Încă de dimineață îți faci bagajele pentru o drumeție mult așteptată. Cineva din grupul din care faci parte nu se va simți bine și va avea nevoie de ajutor.

Vărsător

Încearcă să anulezi ieșirile, participarea la petreceri sau alte evenimente. Lipsa ta de energie îți amenință ziua, dar te va face să conștientizezi că ai nevoie de odihnă.

Pești

Faci ce faci și tot nu scapi de discuții cu partenerul. Orice argumente ai avea, tot nu îți dă dreptate. Cei singuri sunt mai suspicioși față de persoanele care îi abordează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel