Horoscop, sâmbătă, 5 ianuarie, 2019

Horoscop. Capricornii sunt  mult prea ancorați in trecutul lor, in etapele parcurse inainte de a ajunge acolo unde se află acum. A fi singur nu e deloc o problema, iar pentru Pești  e o zi mai linistita, fara multa lume in jur si fara galagie, e chiar un dar binevenit.

Balanță – Horoscop 5 ianuarie, 2019

Ai nevoie de aer proaspat, la propriu sau la figurat, de aceea trebuie sa gasesti iesirea din acel mediu toxic in care ai nimerit si sa evadezi unde vezi cu ochii. Cineva iti propune o astfel de escapada, de a parasi un spatiu vechi pentru a cuceri unul nou, mult mai curat, mult mai relaxat, deci da, accepta cu incredere noua aventura, pentru ca o vei considera un dar divin, un premiu pe care nici tu nu credeai ca-l meriti.

Iesi, asadar, din acel spatiu incarcat, tensionat, obositor, si mergi acolo unde, dintr-o data, lucrurile par mai luminoase si mai aerisite. E exact ce aveai nevoie pentru a te vindeca.

Scorpion – Horoscop 5 ianuarie, 2019

Nu trebuie sa privesti viata de cuplu doar emotional, doar cu inima, ci uneori e nevoie de logica, de rationamente, de detasare, pentru a intelege mai bine pe ce teren te afli. Partenerul cere de la tine incredere, si ar fi bine sa i-o oferi necondtionat, in cantitati maxime, fara sa-i pui intrebari, fara sa sapi dupa detalii pe care nu le vezi.

Firea ta iscoditoare ar putea cauta dincolo de se ce vede – si daca sapi, probabil chiar gasesti ceva – dar de data aceasta nu e nevoie. Viata in doi cere incredere deplina, deci arunca-te spre ceea ce-ti spune partenerul fara nicio urma de indoiala. Abtine-te de la suspiciuni, pentru ca e in avantajul amandurora sa ai incredere.

Săgetător – Horoscop 5 ianuarie, 2019

In trecut te-ai simtit dat la o parte, marginalizat, si acum iti aduci aminte de acele momente dureroase, dar timpul a vindecat acele rani. Ar fi bine sa privesti spre acel trecut cu alti ochi, cu maturitate, pentru ca intre timp ai iertat, ai inchis acele capitole.

Poti privi peste umar, dar fara resentimente ci cu multa toleranta, cu iubire si intelegere, cu zambet pe buze – nu cu incruntare, aceptand ca ce-a fost s-a dus, s-a sters, ai uitat si ai iertat, deci intinde mana inapoi doar pentru a oferi binecuvantarea ta pentru cele intamplate demult, nu pentru a le scoate, iar si iar, de la naftalina. Lasa trecutul la locul lui, in spate, trimitand spre el doar gandurile tale bune.

Capricorn – Horoscop 5 ianuarie, 2019

Esti mult prea ancorat in trecutul tau, in etapele parcurse inainte de a ajunge acolo unde te afli acum. Poate ca e bine sa-ti extragi experienta si energia din vremuri de demult, mai ales daca e vorba de momente frumoase ale vietii tale, dar daca te raportezi doar la trecut, nu prea mai lasi loc viitorului sa intre in planurile tale.

Prea traiesti in vremuri de odinioara, prea te uiti la tine cel de ieri, cand ai in fata ta un teren complet nou ce se cere cultivat. Apuca-te de treaba acum, in prezent, ca sa ajungi la ce visezi sa obtii maine, luand cu tine experientele trecutului, dar nu traind doar din amintiri. Cere ceva nou in viata ta si incepe sa cladesti!

Vărsător – Horoscop 5 ianuarie, 2019

Pe neasteptate, apare in calea ta o schimbare radicala ce te ia prin surprindere. Norocul tau e ca esti pe faza si nu te da peste cap noutatea, ci o accepti din mers, fara sa stai pe ganduri si fara sa-ti analizezi resursele. Bucura-te de aceasta noutate neprevazuta si schimba macazul rapid, pentru ca nu prea ai timp de gandire.

Cu cat esti mai spontan, mai iute in reactii, cu atit mai repede vei pune in aplicare noutatea picata din senin, deci apuca sansa cu ambele maini si folodeste-o in beneficiul tau. Alltii s-ar simti debusolati in fata unei asemenea surprize fulgeratoare, dar nu si tu, caci tu esti pregatit, prompt si fericit ca se intampla!

Pești – Horoscop 5 ianuarie, 2019

A fi singur nu e deloc o problema, iar pentru tine o zi mai linistita, fara multa lume in jur si fara galagie, e chiar un dar binevenit. Te poti gandi la tine insuti, poti sonda in adancul sufletului, poti face ordine in propria minte, fara ca vreun factor perturbator sa te deranjeze.

Stai si asculta ce idei iti vin, ce indrumari divine apar, pentru ca, daca ar fi o zi agitata si stresanta, nimic din toate aceste daruri nu s-ar auzi. Concentreaza-te la mesajele de sus care vin la tine pe calea tacerii, iar tacerea o dobandesti prin relaxare, prin izolare, prin meditatie si prin rugaciune. Permite-ti aceste lucruri si asculta ce auzi!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel