Horoscop, sâmbătă, 28 septembrie 2019

Fecioarele nu trebuie să se zgârcească  atunci când ies la piață să își  faci cumpărăturile
Fecioarele nu trebuie să se zgârcească atunci când ies la piață să își faci cumpărăturile

Horoscop. Sâmbătă, în jurul orei 21.30, vom avea fenomenul de Lună Nouă în Balanță, moment nemaipomenit să ne punem intenții noi legate de zona relațională.

Berbec

Ești focusat pe relație și pe modalitățile de îmbunătățire a traiului cu persoana iubită. Este nevoie să îl asculți și pe celălalt și să luați deciziile împreună.

Taur

Faci ordine de dimineața până seara. Poate fi o zi bună pentru a-ți achiziționa obiecte care să îți ușureze viața, pentru a face revovări sau reparații.

Gemeni

Nu aștepta de la alții să te răsfețe. Luna Nouă activează chiar casa iubirii de sine, deci caută soluții pentru a-ți face singur viața mai frumoasă.

Rac

Vei participa la un eveniment de familie unde te vei simți foarte bine. Folosește momentul pentru a le mulțumi celor dragi că au fost alături de tine în clipele grele.

Leu

Vrei cu tot dinadinsul să nu stai acasă așa că vei căuta propuneri de călătorii scurte sau chiar în alte țări. Măcar îți cumperi biletele de astăzi.

Fecioară

Nu te zgârci atunci când ieși la piață să îți faci cumpărăturile. După ce iei toate cele necesare, alege un obiect care îți place și achiziționează-l.

Balanță

Luna Nouă de astăzi îți conferă multă energie și poftă de viață. Poți merge la un salon de înfrumusețare, în oraș cu băieții sau îți poți cumpăra haine noi.

Scorpion

Toată lumea face câte ceva, doar tu vrei să te retragi într-un colț și să te odihnești. Preferi să te uiți la filme, la seriale sau pur și simplu să te relaxezi.

Săgetător

Sună-ți prietenii și scoate-i în oraș. Astăzi te vei simți foarte bine în preajma lor. Dacă ești singur, este posibil să cunoști un posibil pretendent.

Capricorn

Gândurile tale sunt încă la proiectele de la serviciu și cei apropiați vor observa că nu le oferi atenția cuvenită. Iar de aici se vor naște mai multe reproșuri.

Vărsător

Cumpără-ți o carte nouă sau recitește una mai veche. Vei reține mai multe lucruri din lectura de astăzi. Luna Nouă amplifică nevoia de studiu, de extindere a orizontului intelectual.

Pești

Poate fi o zi plină de pasiune, potrivită pentru a o petrece în intimitate cu persoana dragă. Cei singuri pot apela la o tehnică spirituală pentru relaxare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel