HOROSCOP, sâmbătă, 28 octombrie 2017

Balanță 

Toata viata esti judecat si judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru ca asa e gura lumii: sloboda. Azi esti laudat si apreciat, maine esti criticat si etichetat, dar din toate acestea inceti sa devii din ce in ce mai bun. Si tu emiti opinii gresite la adresa altora, si altii te analizeaza pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie sa transformi relatiile cu ceilalti intr-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevar, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasa loc de interpretari, si asa nimeni nu se va simti vinovat de nimic.

Scorpion

Exista o vorba: daca taceai, filosof ramaneai, si asta ti se aplica si tie astazi. Desi ar fi mai bine sa te abtii sa-ti dai cu parerea despre o situatie cu mai multe directii de interpretare, nu poti tacea si deschizi gura, dar ce emiti nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca si cum n-ar fi nici locul, nici momentul sa emiti opinii, de aceea ar fi bine sa te gandesti de zece ori inainte de a vorbi, ca sa nu deranjezi pe cineva cu parerea ta un pic neobisnuita. Poate esti cu un pas inaintea celor din jur si esti mult prea original pentru capacitatea lor de intelegere, deci mai bine taci, asteptand alt moment mai adecvat.

Săgetător

Iubesti frumosul, tot ce provine din si spre inima ta, si oferi cantitati uriase de bunatate si afectiune celor din jurul tau. La aceasta dorinta fantastica de a darui iubire, chiar si o relatie noua e pe cale sa se nasca acum. O intalnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasa de dragoste, in care investesti mult, tocmai pentru ca vezi ca sentimentele sunt reciproce. Dedica-te celor la care tii cu inima deschisa, convins ca si lor le place ceea ce le daruiesti, dar ca si ei au multe de oferit inapoi. Iubirea iti face viata mai frumoasa, de aceea o asezi si azi pe primul plan.

Capricorn 

Azi ai curaj sa-ti transmiti gandurile in Univers in mai multe directii simultan, de parca ai avea o legatura directa cu cineva acolo sus care iti asculta lista de dorinte. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj sa visezi cat mai multe, si apoi, odata emise aceste planuri spre cer, crede cu tarie in sansele lor de materializare. Detii toate resursele sa le vezi atinse, dar cel mai important instrument e gandirea pozitiva. Chiar daca mai incearca unii sa-ti taie elanul, nici nu-i auzi si spui ca visul tau e deja pe cale sa se indeplineasca. Si asa e, urmeaza-ti visele, asadar!

Vărsător 

Primesti o veste cu efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, abia astepti sa devina realitate, presimtind ca are ceva bun de oferit, dar pe de alta parte te si temi de consecintele sale, pentru ca exista o cota mare de necunoscut la mijloc. Nu stii toate detaliile, si cum esti genul de om care apreciaza lucrurile clare si bine asezate, o astfel de situatie cu o doza imensa de nou te cam lasa fara directie. Mai asteapta cateva zile sa te lamuresti incotro merg lucrurile si atunci linistea va reveni in sufletul tau, calcand pe teren mai sigur.

Pești 

Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel