Horoscop, sâmbătă, 28 iulie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Dragostea pentru Tauri conţine ceva aparte, un punct de reper care le  poate schimba viaţa, iar pentru Raci, banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor acestora.

Horoscop,  28 iulie 2018,  Berbec

Deschide bine ochii când îţi propui noi ţeluri de atins, ca nu cumva să investeşti energie într-o iluzie. Poate eşti atras pe o pistă falsă, poate cineva te atrage într-o cursă, pentru că ceva nu e în regulă acolo. Există multe minciuni la mijloc, există oameni care au interese ascunse, sau chiar tu te amăgeşti singur că mergi pe drumul ce bun.

Dacă a devenit obsesie, eşti dispus să mergi mai departe până în pânzele albe, când ar exista zeci de alternative, poate mult mai bune, care ar avea mai mari sorţi de izbândă, dar dacă tu te încăpăţânezi să vâsleşti mai departe atras de acea himeră, e numai problema ta. Trebuie să vezi adevărul!

Horoscop, 28 iulie 2018, Taur

Dragostea conţine ceva aparte, un punct de reper ce îţi poate schimba viaţa. Parcă ai fi în faţa unei mari decizii în care e implicată şi persoana iubită. Poate azi faci cunoştinţă cu cel care îţi va da sufletul peste cap pentru câţiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătoreşti şi să intri în rândul lumii.

Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viaţa de familie sau viaţa de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Horoscop, 28 iulie 2018, Gemeni

Iei taurul de coarne si spui foarte ferm: gata! Desi suna transant si te intrebi si tu daca ai facut bine, vei vedea ca cei din jur te sustin si aplauda curajul de care ai dat dovada, ceea ce iti inspira mai multa incredere ca ai facut ceea ce trebuia. Era nevoie de un astfel de moment in care sa pui punct odata pentru totdeauna unei situatii care nu-si mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, incet-incet, la normal.

Ca e o mutare dintr-un loc in care nu te simteai bine, ca e o despartire de o persoana care te facea sa suferi, dup acest gest orizonturile incep deja sa se limpezeasca pentru tine, semn ca ai facut ce era mai bine pentru tine!

Horoscop, 28 iulie 2018, Rac

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o sumă consistentă pentru a duce la îndeplinire un anumit scop, dar când calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fă un efort să amâni marile investiţii, ba chiar şi plăţile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan.

Mai adună, mai pune un ban deoparte, acumulează sumele de care ai nevoie în timp îndelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strâns cu atâtea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezistă atracţiei de a cumpăra cine ştie ce lucru de care, hai recunoaşte, chiar nu ai musai nevoie acum!

Horoscop, 28 iulie 2018, Leu

Ai uneori nevoie să te rupi de stresul cotidian şi să te retragi în lumea ta interioară, cea în care eşti liber să visezi frumos, să inventezi ceea ce nu ai în viaţa obişnuită. Nu e doar visare aici, nu e doar un spaţiu al fanteziei în care poţi zburda cum vrei, ci e atelierul tău de creaţie.

Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai înalte, ca atare oferă-ţi, din când în când, acest răgaz în care să stai de vorbă cu tine însuţi. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum eşti doar la etapa visului, eşti convins că va veni ziua când ceea ce creezi va prinde contur şi în realitate.

Horoscop, 28 iulie 2018, Fecioară

Tu eşti o săgeată care, dacă e lansată din arcul potrivit şi cu viteza adecvată, ajunge la rezultate demne de toată lauda. Ca atare alege-ţi ţinta pentru ceea ce ştii tu să faci cel mai bine şi dă-i drumul! Cel mai greu este, deci, să găseşti scopul cel mai înalt spre care să te lansezi, dar o persoană complexă ca tine poate face orice, dacă îşi propune.

Descoperă-ţi visele cele mai înalte, dorinţele care, pentru mulţi, par imposibile, vizualizează-le ca şi cum ai fi deja acolo, bucurându-te de gustul lor. Fii pregătit pentru noua aventură şi dă-i startul cât mai repede, pentru că eşti mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel