HOROSCOP, sâmbătă, 26 august 2017

Berbec

Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

Taur

Totul se invata, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanta fara sa exersezi suficient! Esti abia la inceputul unui proiect care evolueaza promitator, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea, pentru ca e cale lunga pana la apogeul visat. Important e ca in fiecare zi care te duce spre acel tel mai inveti ceva important, mai pui o caramida la edificiul pe care il ridici, intr-un antrenament riguros si ambitios catre succes. Nu te opri din aceasta evolutie, chiar daca e lenta, dar important e ca tot ce acumulezi se aduna intr-un tot unitar de care esti mandru. Iti place cum te formezi, constient ca totul se cladeste pas cu pas, prin practica.

Gemeni

Esti mai timid si nu reusesti sa exprimi tot ceea ce simti, indiferent ca e vorba de iubire, de teama sau de nemultumiri. Le tii in tine, ceea ce creeaza o stare de tensiune ce ti se reflecta pe chip. Numai persoana iubita simte ca se petrece ceva cu tine si incearca sa se apropie mai mult de inima ta, aratandu-ti astfel ca-i pasa ce ai. Tu nu vrei totusi sa-l impovarezi cu problemele tale, preferand sa le duci singur in spate. Fa un efort sa-ti descatusezi inima si sa dai afara ceea ce te macina: te vei simti mult mai bine!

Rac

Nu te simti in apele tale, te-ai trezit inca de dimineata cu o stare de slabiciune fizica ce anunta o posibila boala. Nu te lasa coplesit de aceste simptome, ci ia imediat masuri. Nu te aventura direct la sertarul cu medicamente si nici nu da buzna in farmacie, pentru ca nu acolo e remediul. Il ai chiar tu, la purtator, si este in mintea ta. Daca mintea ta nu accepta instalarea bolii, daca iti spui cu tarie ca esti in stare perfecta si nu dai voie durerii sa creasca, maine te vei trezi ca nou! De tine depinde cat se puternic esti in fata fricii ca boala sa nu te doboare. Doar tu ii poti spune: pleaca! Energia vindecatoare e in tine insuti!

Vărsător

O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate nici nu poti prevedea cat de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie sa umbli cu manusi, mai ales cu cei mai agresivi decat tine, deoarece reactia lor poate fi crunta! Risti sa rupi o relatie de colaborare, sa pierzi un prieten, sa fii exclus dintr-un colectiv in care te simteai bine, si totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorintei de a atrage cuiva atentia ca greseste. Spune adevarul cu diplomatie, daca tot o faci!

 Pești

Daca te inconjori de oamenii potriviti care sa te incarce de energie pozitiva, ziua va fi de succes pe toate planurile. Pleaca din mediile in care planeaza tensiuni sau nemultumiri, deoarece tu ai un tonus mult mai bun si nu merita sa-l consumi pe astfel de oameni. Fa echipa cu persoane la fel de motivate si de dinamice, ca si tine, pentru ca va veti stimula perfect unii pe altii pentru a ajunge la rezultate demne de lauda. Ai toate sansele sa te remarci alaturi de persoane la fel de bine pregatite. Altceva e sa te compari cu cei de top, decat cu cei mediocri!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel