HOROSCOP, sâmbătă, 24 iunie 2017

Berbec

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.

Taur

Oboseala nu e un impediment atat de mare pentru tine, desi esti epuizat dupa o saptamana plina de munca si evenimente. Tot mai gasesti in tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca sa-l lasi pe altadata. Iti aduni fortele pentru ca esti motivat la maxim de ceea ce ai putea obtine, ca atare nu poti rata ocazia. Chiar daca un efort in plus te-ar putea lasa fara vaga, merita totusi, pentru ca ai putea ajunge la rezultate demne de mandrie! Concentreaza-te, oricat de greu ar parea, pentru ca ai regreta daca-l lasi sa treaca!

Gemeni

Nu te lasa doborat de o banala piedica. Daca te prinde intr-un moment fragil, gata sa renunti la cel mai mic hop, vei regreta mai tarziu slabiciunea de acum, ca atare aduna-ti fortele si lupta, orice ar fi. Vei fi mandru cand vei fi depasit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omeneasca de altfel, dar totul e o chestiune de vointa, totusi! Piedici exista la tot pasul, dar asta nu inseamna ca renunti de fiecare data, ci descoperi in tine resurse fantastice de energie si de ambitie pentru a ajunge acolo unde doresti, chiar daca e greu.

Rac

Abia astepti un eveniment fata de care ai o atractie speciala, pentru ca il privesti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Poate e vacanta mult asteptata, o calatorie de la care ai mari asteptari sau doar o intalnire cu prietenii pe care o presimti ca fiind cu totul speciala. Privesti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu lasi lucrurile sa ajunga ele singure acolo, ci le grabesti cumva evolutia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi sa ti se intample.

Leu

Nu esti in apele tale si se vede ca ceva te apasa pe suflet. Exista un aspect care te face mai sensibil, mai ingandurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Esti gata sa plangi de la orice fleac, sa te enervezi de la orice aspect care nu-ti convine, pentru ca s-au infiltrat in inima ta niste emotii negative, care de obicei nu te caracterizeaza. Lupta cu aceste stari, pentru ca nu sunt genul tau, si agata-te de un carlig de optimism si buna dispozitie oricat de mic, care sa te readuca la normal cat mai repede.

Fecioară

O zi de liniste, in care sa nu te gandesti la nimic din ceea ce a ramas neterminat la serviciu, iti face bine. Ba mai mult, detasat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cat de descurcaret ai fost, cate stii sa faci, deci poti spune, cu bucurie, ca munca ta este plina de satisfactii. Nu conteaza cat de mult ai muncit, cat de mari au fost eforturile ca sa ajungi aici, ci doar senzatia de implinire care te invaluie acum, la final. Se poate spune ca rasare soarele si pe strada ta, deci simte-te bine!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel