Horoscop, sâmbătă, 21 septembrie 2019

Vărsătorii vor să plece la drum, dar nu o face până nu fac toate verificările înainte
Vărsătorii vor să plece la drum, dar nu o face până nu fac toate verificările înainte

Horoscop.  Capricornii să lase problemele de la serviciu, nu le aduce cu tine și în weekend acasă, pe când Vărsătorii vor să plece la drum, dar nu o fac până nu fac toate verificările înainte.

Berbec

Ești cel mai vioi dintre cunoscuții tăi. Vei fi sufletul oricărei petreceri astăzi și cel mai dispus să le comunice tuturor ce au de făcut. Nu da atenție fricilor mărunte.

Taur

Ai face bine să lenevești cât mai mult pentru că vei avea o agendă foarte încărcată. Se anunță multe cumpărături, pentru casă, dar și pentru alți membri ai familiei. Nu uita să îți achiziționezi și ție ceva.

Gemeni

Vrei să te simți bine pe toate planurile și de aceea vei interacționa doar cu persoanele care te plac și te acceptă așa cum ești. Familia are nevoie de ajutorul tău, dar tu vrei să te răzbuni pentru momentele în care nu te-au apreciat.

Rac

Tranzitul Lunii prin Gemeni nu îți priește deloc pentru că te vei simți epuizat total, deși nu ai făcut nimic. De aceea, ai face bine să stai mai mult pe acasă, să dormi și să mănânci bine.

Leu

Nu te baza deloc pe prieteni astăzi pentru că vor anula planurile făcute împreună. Nu o vor face degeaba, sigur au motiv serios, dar te vei simți păcălit.

Fecioară

Te străduiești să fii cât mai diplomat când ieși în oraș cu persoanele cunoscute, dar nu îți iese deloc. Ceilalți se vor simți jigni și te vor apostrofa, dar tu nu consideri că nu ai greșit cu nimic.

Balanță

Pune-ți cea mai bună rochie sau cel mai elegant costum și ieși din casă, chiar dacă nu ai cu cine. Este important să socializezi și să ieși din zona de confort.

Scorpion

Te retragi alături de o persoană dragă și vrei să nu te deranjeze nimeni altcineva. Nu vei răspunde la telefon sau la mailuri. Vrei pur și simplu să îți reîncarci bateriile.

Săgetător

Este o zi nemaipomenită să afli mai multe despre partenerul tău sau despre pretendenți. Chiar dacă tu consideri că știi totul, vei fi uimit de ceea ce vei descoperi.

Capricorn

Lasă problemele de la serviciu, nu le aduce cu tine și în weekend acasă. Da, pentru tine contează, dar pentru oamenii din jurul tău nu. Evită bârfele din sânul familiei.

Vărsător

Vrei să pleci la drum, dar nu o face până nu faci toate verificările înainte. Asigură-te că ai soluție de rezervă pentru orice posibilă problemă.

Pești

Părinții sau o rudă apropiată nu se simt bine și îți solicită timpul și resursele. Dacă nu te duci în întâmpinarea lor, te vei gândi permanent la asta și nu te vei simți bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel