HOROSCOP, sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Berbec

Afacerile tale pot cunoaste acum o inflorire, ceea ce te motiveaza sa mergi mai departe. Culegi roade promitatoare, ai incredere ca te indrepti intr-o directie si mai grozava, si cu asemenea senzatie de bine in suflet, faci pasi siguri spre tinta visata. Esti pe drumul cel bun, deja incep sa se intrevada succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care iti inspira un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cat timp ai convingerea ca totul va iesi bine, vei observa un progres sigur catre scopul propus. Investeste gandire pozitiva in planurile tale, caci de aici se naste si reusita!

Taur

Departarile sunt atractia ta principala, pentru ca simti tu ca acolo se va petrece ceva iesit din comun sau de acolo vine azi cea mai importanta veste. Poate pregatesti o mutare majora de domiciliu, poate te gandesti deja la o calatorie pe care o vei face curand, poate doar cauti cu infrigurare o directie noua spre care sa-ti canalizezi atentia. E schimbare de perspectiva pentru ca vrei altceva, ceva ce nu mai gasesti in mediul tau apropiat, de aceea te concentrezi si asupra altor locuri de pe aceasta planeta. Departe e fericirea ta, departe e speranta ta, deci cauta si dincolo de granitele zonei tale obisnuite.

Gemeni

Visai un nou inceput, ca si cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat inainte nu ar mai conta. Iata ca sansa ti se ofera acum, si trebuie sa te folosesti de ea cu maxima incredere. Renasti ca pasarea Phoenix din propria cenusa, o iei de la capat, dar nu renuntand la tot ce ai facut anterior, ci folosind ceva din pasii deja parcursi, dar schimbandu-le rolul. E minunat sa ai acum vise noi catre care sa vaslesti cu energie maxima, pentru ca sensul in care mergeai inainte nu te mai multumeste si vrei altceva. Du la capat ceea ce acum abia incepe: va fi o victorie deplina!

Rac 

Emotiile acestei zile pot fi intense, ducand spre o stare de tristete sau frica, dar pe care le poti stapani daca nu te pierzi cu firea. Oricat de urate ar fi uneori vestile, oricat de sensibil sau vulnerabil ai fi din cand in cand, detii toate instrumentele necesare pentru a invata din orice lectie a vietii exact ce iti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nimeni nu vrea sa-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplacute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbari urgente in viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsa, ci doar o usoara zguduire pentru a te obliga sa iei masuri rapide!

Leu

Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila noua, ea are acum toate sansele sa se materializeze, pentru ca poti intalni o persoana care iti atrage atentia in mod deosebit. Te simti bine in aceasta postura de indragostit, pentru ca intotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumosi, cand iti pui tot felul de intrebari despre persoana cealalta. Da-i ocazia sa se apropie mai mult, pentru ca poate iesi ceva frumos de aici!

Fecioara

Parca revii brusc cu picioarele pe pamant printr-o veste bomba. Uneori e mai bine sa repari o situatie asa, brusc, fara anestezie, decat s-o tot duci dupa tine fara sa ai curajul de a lua masuri radicale. Acum dai dovada si de curaj, dar si de maturitate, pentru ca numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atat de bine pe aceasta schimbare rapida de directie. Arati ca stii sa te adaptezi imediat noutatii aparute din senin si nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu in favoarea ta. Altii ar fi clacat si s-ar fi oprit ca sa se planga de situatia aparuta din cer, dar nu si tu. Iei repede taurul de coarne si treci mai departe cu lectia asumata din mers.
Balanta Horoscop 21 ianuarie 2017

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel