Horoscop, sâmbătă, 20 aprilie 2019

Astăzi, Săgetătorii sunt egoişti
Astăzi, Săgetătorii sunt egoişti

Horoscop. Capricornii sunt într-o situație confuză, iar Vărsătorii pot părea lipsiţi de sentimente.

Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, oportunitatea de a mărturisi sentimentele pentru o persoană sau de a discuta probleme sensibile pe care le au în familie. Astrele au creat pentru voi momentul perfect pentru a spune unei persoane ce simţiţi cu adevărat pentru ea. Există o mare şansă ca lucrurile să evolueze rapid şi să fiţi extrem de fericiţi. Seara o veţi petrece în compania unor prieteni apropiaţi şi chiar veţi participa la o petrecere ca în vremurile bune.

Scorpion

Scorpionii vor trăi, astăzi, în lumea lor. Această atitudine îi va afecta pe cei din jurul vostru care aveau nevoie de puţină atenţie, inclusiv prieteni şi membri ai familiei. Pentru a salva ziua, încercaţi să vă repliaţi, să ieşiţi din lumea voastră şi să mergeţi la plimbare, la cumpărături sau orice altă activitate care implică şi alte persoane. Bucuraţi-vă de natură şi veţi câştiga o importantă cantitate de energie!

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt egoişti. Este puțin probabil să găsiți o justificare, mai ales pentru rude. Înainte de a le întoarce spatele, aminteşte-ţi că şi tu, la rândul tău, ai fost ajutat. Este bine să faci o introspecţie şi să-ţi reconsideri acţiunile. Ajutorul pe care îl vei da semenilor tăi se va întoarce însutit. Seara, astrele îţi recomandă o sesiune de relaxare.

Capricorn

Capricornii sunt într-o situație confuză. Acest lucru ar putea genera o întrebare fără tact, legată de o scenă de gelozie din partea soţului / soției dumneavoastră. Pacea te va ajuta să treci cu bine peste această zi cu accente dramatice. Poţi lua în calcul câteva ore de izolare de lumea exterioară. Citeşte o carte sau uită-te la serialul preferat.

Vărsător

Vărsătorii pot părea lipsiţi de sentimente. Este posibil ca, într-un anumit moment, o relație pe care o ai cu o persoană foarte apropiată să pară înghețată. Pentru a sparge gheaţa, învaţă să faci concesii. Ascultă-i pe cei din jurul tău şi încearcă să desluşeşti ce se află în spatele cuvintelor. În general, este o zi bună pentru începerea unor lucrări de reparații sau pentru a te muta în alt spațiu de locuit.

Pești

Astăzi, Peştii nu ar trebui să dea lecţii sau să abuzeze de autoritate. Lăsându-i pe ceilalţi să-şi exprime propriile opinii poate da rezultate mult mai bune. Optimismul şi pozitivitatea sunt binevenite. Te înţelegi de minune cu copiii, fie că sunt ai tăi sau ai unei rude. Cei care caută dragoste nu trebuie să abandoneze întâlnirile.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel