Urmărește emisiunea live


Horoscop, sâmbătă, 2 februarie, 2019

Horoscop. Azi, ceva le  ia ochii Taurilor, ceva ce străluceşte ca un cristal mulţifaţetat în soare şi eliberează o paletă incredibilă de culori şi lumini. Gemenii și-au propus de multă vreme să-și schimbi regimul de viaţă, să se apuce de sport, să aibă o viaţă mai activă dar au tot găsit scuze să amâne momentul. 

Berbec – Horoscop 2 februarie, 2019

Ţii mult la independenţa ta, ca atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele proiecte în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii.

Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Taur – Horoscop 2 februarie, 2019

Azi ceva îţi ia ochii, ceva ce străluceşte ca un cristal mulţifaţetat în soare şi eliberează o paletă incredibilă de culori şi lumini. Cu cât te apropii mai mult, cu atât atracţia ta faţă de acel lucru creşte, deci continuă să afli despre ce e vorba.

Vezi si:  EXCLUSIV HOROSCOP. Astrologul Ioan Burculeț, "Previziunile săptămânii", la DCNews

Poate e o persoană ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc în care vrei să ajungi neapărat şi-l prieşti ca pe cel mai minunat loc de pe pământ, deci există un punct central de interes care te atrage întruna! Ceva atât de interesant încât nu-i poţi rezista, te cheamă din ce în ce mai tare!

Gemeni – Horoscop 2 februarie, 2019

Ţi-ai propus de multă vreme să-ţi schimbi regimul de viaţă, să te apuci de sport, să ai o viaţă mai activă dar ai tot găsit scuze să amâni momentul. Nu mai poţi amâna, ia taurul de coarne şi fă un prim pas spre un viaţă mai activă. Luptă împotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi să tragi o fugă la sală sau să faci câteva mişcări chiar la tine acasă.

Ştii şi tu cu efecte minunate are activitatea fizică de orice fel ar fi, pentru că te vei simţi revigorat chiar şi dacă speli geamurile sau aspiri prin toată casa. Tot un sport sunt şi acestea! Corpul tău are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul când învingi comoditatea.

Rac – Horoscop 2 februarie, 2019

Dacă nu poţi călători efectiv în alte locuri, mintea ta e liberă să ajungă unde vrea şi poţi călători pe calea gândului. Ajungi în spaţii minunate, în locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasă-ţi mintea în voie să colinde pe unde vrea.

Elibereaz-o de orice frontiere, pentru că numai această libertate totală te va ajuta să găseşti direcţii, idei, soluţii dintre cele mai interesante, pe care merită să le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta să umbli prin locuri în care nici nu crezi că poţi ajunge vreodată şi te încarci cu sentimente, emoţii şi cunoştinţe care te încântă. Dacă mintea ta vrea, azi ajungi şi pe Lună!

Leu – Horoscop 2 februarie, 2019

Suferinţele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu eşti primul vizat de aceste surprize neplăcute. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine şi persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră deasupra voastră, din cauza unor influenţe din afara cuplului.

Dacă unul din voi e încărcat negativ de emoţii şi griji, e clar că îşi va revărsa problemele şi asupra celuilalt şi veţi suferi laolaltă. Totuşi, cel afectat simte nevoia de a-şi spune păsul în faţa celui drag, aşteptând ajutor, susţinere şi înţelegere.

Fecioară – Horoscop 2 februarie, 2019

La cine poţi apela dacă nu la un părinte care te sfătuieşte de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta care priveşte lucrurile altfel decât tine.

Deşi ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experienţă de viaţă pentru a înţelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel bătrân a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca să simtă de la o poştă ceea ce tu nu vezi. Ascultă-i părerea şi urmează-i sfatul cu sfinţenie: într-o zi îi vei mulţumi, deşi azi spui că îţi taie aripile.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel