Urmărește emisiunea live


Horoscop, sâmbătă, 13 iulie 2019

Vărsătorii pun prea multă presiune pe ei și, astfel, se supun la un chin nemeritat
Vărsătorii pun prea multă presiune pe ei și, astfel, se supun la un chin nemeritat

Horoscop. Pentru Scorpioni, se pare că astăzi nu e o zi tocmai favorabilă pentru a încerca să vă impuneți cu orice preț punctul de vedere în fața celorlalți, pe când, pentru Săgetători , aceștia ar putea resimți sentimente de invidie față de o persoană apropiată, care are un succes neașteptat.

Balanţă

Sâmbătă, pentru Balanțe, bunădispoziția va fi alimentată de o serie de evenimente cu încărcătură pozitivă. Fie că e vorba despre o reuniune publică, de o întâlnire cu mai mulți prieteni sau de o reuniune de familie, veți avea parte de entuziasm și atmosferă plăcută. Horoscopul recomandă în schimb să evitați efortul fizic sau exercițiile grele, dacă practicați sport/fitness.

Scorpion

Pentru Scorpioni, se pare că astăzi nu e o zi tocmai favorabilă pentru a încerca să vă impuneți cu orice preț punctul de vedere în fața celorlalți. Asta ar putea fi valabil dacă sunteți angajați în derularea unui proiect cu mai multe persoane sau dacă participați la un eveniment, precum o întâlnire de familie sau între prieteni. Complimentele și politețea în astfel de situații vă vor aduce mai mult câștig, spune horoscopul.

Săgetător

Săgetătorii ar putea resimți sentimente de invidie față de o persoană apropiată, care are un succes neașteptat. Deși normale, aceste emoții scot la iveală ceva foarte important. Este posibil ca anumite dorințe să fi rămas neîndeplinite, de unde și sentimentul neplăcut resimțit. În loc să te concentrezi pe alte persoane, află ce îți dorești cu adevărat. Poate că drumul pe care mergi nu ți se potrivește, iar în agitația de zi cu zi nu ai observat acest lucru.

Capricorn

Capricornii care vor să-și urmărească visul să nu se aștepte la încurajări. Adevărul este că cei mai mulți oameni ezită să-și asume riscuri, de frica unui eșec, dar nici nu vor să-i vadă pe alții reușind. Așa că, în drumul pe care mergi, vei fi aproape singur. Asta nu ar trebui să te descurajeze. Atunci când vei ajunge la finalul acestei călătorii vei deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur și, în felul tău, vei putea schimba lumea în bine.

Vărsător

Vărsătorii pun prea multă presiune pe ei și, astfel, se supun la un chin nemeritat. Nu este nimeni obligat prin lege să fie fericit și să ajungă pe culmile succesului. Micile plăceri sunt cele care dau savoare vieții, nu ți le refuza pentru o iluzie pe termen lung. Trăiește clipa, deși sună banal. E, de fapt, tot ce ai.

Pești

Peștii riscă să ajungă în situații delicate, dacă continuă să-și împartă inima între mai multe persoane. O alegere este necesară, altfel va veni momentul în care singura opțiune va fi singurătatea și un sentiment de vinovăție. Ocaziile în dragoste nu vin la nesfârșit, iar jumătatea ar putea fi mai aproape decât îți imaginezi. Evită tentațiile și alege calea responsabilității, nativii din zodia Pești strălucesc atunci când aleg calea grea, dar corectă.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel