Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, sâmbătă, 1 iulie 2017

Berbec

Atmosfera este vesela si tonica in jurul tau si te simti excelent printre cei dragi. Te cobori la nivelul copiilor, de parca nu ai fi departe de varsta lor, pentru ca ai suficiente motive de distractie pe oriunde te-ai duce. Se incing petreceri ad-hoc peste tot, te intalnesti cu prieteni amuzanti cu care iti place sa-ti petreci ziua. Si vestile bune curg de pretutindeni si abia astepti sa le transmiti si tu mai departe, la randul tau, ca sa bucuri pe altii.

Taur

Gandeste-te la ce nu ai reusit sa rezolvi corect pe parcursul lunii care s-a incheiat, pentru ca acum ai timpul adecvat sa gasesti o solutie teoretica prin care sa repari ceva retroactiv. Daca ai gresit fata de cineva, daca ai ranit cu o vorba sau cu o fapta, daca nu ai spus adevarul intr-o situatie si constiinta te trage de maneca, fa acum un efort si recunoaste greseala. Vei fi iertat si te vei elibera de o mare povara de pe suflet. Poti face asta, deci grabeste-te sa restabilesti ordinea corecta.

Gemeni

Esti foarte aprins de ceea ce ti se deschide in fata ochilor, fiind o ocazie buna de a te remarca, de a arata lumii ce stii, dar si de a-ti schimba un pic viata. Nimic nu te atrage mai mult ca noutatea, iar ceea ce ti se ofera acum cu generozitate iti satisface pe deplin dorinta de schimbare. Privesti spre viitor cu sufletul plin de speranta, convins ca totul va merge excelent iar gandirea pozitiva sta la baza viitorului succes.

Rac

Fii diplomat in afaceri, in tranzactii, in orice actiune care ar putea implica o anumita investitie financiara. Ai mult de castigat de pe urma unei atitudini pozitive, politicoase, pentru ca, la urma urmei, ai un interes de atins si merita sa-ti pui in joc toate armele de seductie pentru a ajunge la el. Fii amabil cu clientul care iti cumpara marfa, fii atent cu seful care te plateste, fii convingator cu cei cu care semnezi azi contracte de colaborare. Toate acestea fac parte dintr-un arsenal de cucerire a celui care detine azi banii pe care urmeaza sa ti-i ofere pentru diverse servicii sau produse pe care tu le poti face. Un zambet manierat si cald vinde bine.

Leu

Cand unul se ridica, altul coboara si aceasta va fi si tendinta actiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabara vei face parte, deoarece poti trece prin situatii din ambele sensuri: si in sus, si in jos. Daca tu faci parte dintre favoritii acestei zile, incearca sa nu te gandesti la ce simte invinsul, ci bucura-te cu toata inima de succesul tau. Altul nu ar avea aceeasi compasiune pentru tine daca, din nefericire, ai fi tu in talerul celalalt al balantei, ca atare abordeaza o atitudine usor egoista si profita de sansa ta!

Fecioară

Nu e nevoie de daruri concrete azi ca sa faci cuiva o bucurie. Ajunge doar un moment de liniste, o vorba buna, o clipa de pace, care fac cat o mie de cadouri. Intri in weekend cu un sentiment de calm deplin, atat in interior, cat si exterior, de parca toate s-au asezat ca prin farmec la locul potrivit. Asculta ce primesti si tu de sus, din ceruri, pentru ca ai o conexiune directa cu zonele mult mai inalte ale spiritului. Roaga-te in sinea ta, discuta cu ingerii tai, aminteste-ti de cele sfinte, pentru ca aceste clipe cu tenta spirituala sunt darul de care aveai nevoie. Deschide-ti inima sa primesti energia pozitiva de sus si reflecta si tu inzecit celorlalti aceeasi lumina calda!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel