Urmărește emisiunea live


Horoscop Rune Aprilie. Voropchievici: Zodia care va lua marele premiu

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 21 - 27 aprilie. Numerologul a spus și zodia care va lua marele premiu. 

Horoscop Rune Berbec Să dea la o parte toate grijile, toate spaimele. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună, mult mai bună decât cele anterioare.

Horoscop Rune Taur Tăurașul are două opțiuni: ori să-și schimbe serviciul, ori să schimbe prin casă. Cu alte cuvinte, trebuie să plece de acasă. Indiferent de opțiuni, mutare din serviciu sau din casă, taurii vor acționa extroardinar de bine în ceea ce-i privește. Vor alege ce trebuie.

Horoscop Rune Gemeni Sunt sfătuiți să abordeze în alt mod problemele care îi vizează. Deci trebuie să schimbe tactica pentru perioada respectivă. Știu ei ce înseamnă asta, pentru că sunt mari tacticieni: când le e bine, fug la mai bine, când le e rău, fug tot la bine

Horoscop Rune Rac Racii noștri așteaptă o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Mai așteptați un pic. Imediat după ce a trecut miezul nopții, vine și dragostea aia extraordinară.

Horoscop Rune Leu Leii sunt deținătorii marelui premiu din următoarea săptămână. 

Horoscop Rune Fecioară Fecioarele pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, cu o condiție: să nu mai țină totul în suflet, secret și să-i cheme pe toți la un pahar de discuție și să facă un consiliu de familie.

Horoscop Rune Balanță Balanța trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Vin multe lucruri frumoase în viața noastră. Fiți pregătiți să le selectați care sunt prioritare

Horoscop Rune Scorpion Scorpionii își pregătesc bagajele. Cred că își prelungesc vacanța. Astrele anunță așadar o călatorie, deci să fie pregătiți. 

Horoscop Rune Săgetător Săgetătorul, întinde arcul și dă lovitura: se produce un salt rapid, calitativ, în existența lui. A avut ceva runde de încercări, nu s-a văitat și a rezolvat. 

Horoscop Rune Capricorn O săptămână de protecție totală. Sunt sub semnul divinității și sunt protejați împotriva tuturor forțelor malefice, inclusiv a celor cu ochi răi care i-au văzut pe la biserică. Sunt protejați din toate punctele de vedere.

Vărsător Vărsătorii sunt neliniștiți. Runa vă oferă un sfat: vă rog să vă liniștiți, să vă calmați. Fricile alea, grijile legate de rude, prieteni, sunt alarme false. Persoanele respective se simt foarte bine, sunt ok, dar voi ați cam uitat de ei. Încercați să luați legătura cu ei.

Pești Peștișorii au o săptămână de urechi ciulite, telefon lipit de urechi, ochii prin monitoare, prin calculatore, mesaje, vine un mail, vine o scrisorică. O săptămână agitată cu multe scrieri dar și cu vorbe multe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel