Urmărește emisiunea live


HOROSCOP RUNE, 6 mai 2018 - 12 mai, 2018, spus de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în emisiunea "Adevăruri Ascunse", HOROSCOPUL RUNELOR pentru următoarea săptămână.

HOROSCOP RUNE BERBEC, 6 - 12  MAI: Poate găsi rezolvarea tuturor problemelor care îl frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Berbecul, partea negativă, când dă de greu o rupe la fugă. Sfat: faceți un consiliu de familie și toate problemele se vor rezolva.

HOROSCOP RUNE TAUR, 6 - 12  MAI: Taurul e supărat. A întârziat la o întâlnire, vine nervos și spune așa: Mobilizați-vă toate forțele să susțineți o mică bătălie.Un fel de uragan, dar dacă sunteți calmi, ați rezolvat totul. Încercați să vă calmați, nu ridicați tonul. și toate problemele voastre care vi se par de nerezolvat se rezolvă cxa prin farmec.

HOROSCOP RUNE GEMENI, 6 - 12  MAI: Mobilizați-vă toate forțele pentru consolidarea poziției în familie, societate și la serviciu.

HOROSCOP RUNE RAC, 6 - 12  MAI: Poate schimba locul de muncă, sau poate schimba pentru o perioadă scurtă  locuința. Poate pleca într-o excursie, poate se duc la rude, dar la fel de bine sunt raci care vor să-și cumpere o casă. Veți acționa fantastic de benefic în problemele care vă interesează.

HOROSCOP RUNE LEU, 6 - 12  MAI: Își pune coada pe spinare și pleacă la plimbare. Astrele vă anunță o călătorie.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ, 6 - 12 MAI: O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. 

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ, 6 - 12  MAI: Relaxare, fără a ne face griji, spaime, frici, probleme, vizavi de starea de sănătate, a unui  membru al familiei, a unui prieten, a unei rude. 

HOROSCOP RUNE SCORPION, 6 - 12  MAI: Este cazul de a schimba tactica. Ați fost buni, fiți nebuni, ați fost nebuni, deveniți mai calmi, oferiți mai multă afecțiune.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR, 6 - 12  MAI: O nouă viață în ceea ce planul disponibilităților fizice și psihice.  Schimbarea care vine peste voi.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN, 6 - 12  MAI: Dați tot ce vreți voi pentru a obține mai repede. Încercați să mișcați lucrurile mai repede.

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR, 6 - 12  MAI: Se produce ceva fantastic.  Dau lovitura, un salt rapid. Runele nu sunt rele, sunt chiar interesante, decât câ vin cu ceva întârzieri. O săptpmână foarte bună.

HOROSCOP RUNE PEȘTI, 6 - 12  MAI: Stați pe telefon, pe mail, saptamâna  este plină de mesaje. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel