HOROSCOP RUNE, 29 aprilie 2018 - 5 mai 2018, spus de Mihai Voropchievici

Horoscop rune
Horoscop rune

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, HOROSCOPUL RUNELOR pentru următoarea săptămână. 

HOROSCOP RUNE BERBEC, 29 APRILIE  - 5 MAI:  Sunt puțini întorși cu coarnele în altă zonă, dar au fertilitate și belșug. Încă sunt în acțiune. Peste puțin timp, visele lor se împlinesc.

HOROSCOP RUNE TAUR, 29 APRILIE  - 5 MAI: Sunt puși pe certuri, mici bătălii. Dacă sunt calmi și nu dau amploare discuțiilor respective, totul se rezolvă. 

HOROSCOP RUNE GEMENI, 29 APRILIE  - 5 MAI: Au o săptămână în care trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare, rezistență, pentru că vor avea ceva mai multe greutăți. Sfat pentru ei: încercați și vă mobilizați forțele ca să fie bine. 

HOROSCOP RUNE RAC, 29 APRILIE  - 5 MAI: Sunt sfătuiți să lase grijile în spate și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună.

HOROSCOP RUNE LEU, 29 APRILIE  - 5 MAI: Va primi vești bune și ce-și dorește cel mai mult: cadouri, surprize, o sumă de bani.

[citeste si]

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ, 29 APRILIE  - 5 MAI: Sfatul pentru ele: abordați toate problemele care vă interesează altfel - dacă ești bun, fă-te rău, dacă ești rău, fii bun. 

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ, 29 APRILIE  - 5 MAI: Nativii acestei zodii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare în toate planurile.

HOROSCOP RUNE SCORPION, 29 APRILIE  - 5 MAI: Se produce un salt rapid calitativ în existența Scorpionului.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR, 29 APRILIE  - 5 MAI: Are tendința să aibă ceva probleme, dar acestea se pot rezolva cu o discuție sinceră sau un consiliu de familie.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN, 29 APRILIE  - 5 MAI: Are o săptămâna în care vrea să mai pună totul la punct pe picior de forță. Are nevoie de calm și răbdare. Totul se aranjează. 

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR, 29 APRILIE  - 5 MAI: Are două prognoze: să se potolească, să se liniștească, să se relaxeze/ să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a celor dragi, a prietenilor, a partenerului, e sănătos, dar vrea mai multe atenție de la tine.

HOROSCOP RUNE PEȘTI, 29 APRILIE  - 5 MAI: Beneficiază de protecție divină dublă. E protejat din toate punctele de vedere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel