Horoscop, RUNE 17-23 DECEMBRIE. Voropchievici: Încep să apară

CIFRA BANILOR, avuției. Voropchievici: Cum se calculează. Semnificația fiecărei cifre
CIFRA BANILOR, avuției. Voropchievici: Cum se calculează. Semnificația fiecărei cifre

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE. Mihai Voropchievici a prezentat runele săptămânii viitoare în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Berbec. Are o sătpămână în care explodeză de dragoste.  Este simbolul dragostei. Este un cuceritor, are șansa să găsească o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Dar pentru că e în post trebuie să rabde și să meargă mai departe.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Taur. Au o săptămână de multe mesaje, multă comunicare, scireri, sms-uri. Este o săptămână în care taurul o să cam aibă nevoie de multe lichide pentru că i se cam usucă gura de la prea mult dialog.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Gemeni. Se pregătește ca înainte de Crăciun să își ia o vacanță. Pot face călătorii mai lungi sau mai scurte.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Rac. Intră în perioada de grație, primesc cadouri și vorbe frumoase. Toți cei care îi respectă și îi iubesc pe raci le vor orefi, înainte de Crăciun, o mulțime de cadouri. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Leu. Așteaptă o schimbare importantă foarte curând. Sunt schimbări benefice în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Fecioara. Runele le oferă două sfaturi: relaxare și să nu își mai facă probeme că rudele, acum de sărbători, au probleme. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Balanță: Vor primi vești bune, cadouri și o sumă de bani surpriză. Luați un bilet la Loto.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Scorpion. Intră anticipat într-o viață nouă. Încep să apară niște lucruri fantastic de bune. Se revigorează. Și postul probabil că i-a revigorat în toate planurile. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Săgetător. În sătpămâna asta sunt sfătuiți să dea la o parte toate fricile, toate grijile, toate lucrurile legate de trecut. Trebuie să vă pregătiți pentru un an mult mai bun.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Capricorn. Are o săptămână de mobilizare totală în care bate cu pumnul în masă să spună cine e șeful, să își aranjeze problemele în casă și la serviciu. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Vărsător. Ajunge în postura de a discuta cu ceilalți membri de familie. Vărsătorii nu au făcut încă un consiliu de familie și nu au discutat despre probleme care îi frământă. Este săptămâna destăinuirilor.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Pești. Mai au o sătpămână de a răbda. Încă îi nemulțumește ceva și săptămâna aceasta e o săptămână de suferință pentru ei, dar asta nu înseamnă că e o greutate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel