HOROSCOP RUNE 14-21 ianuarie 2018. Mihai Voropchievici, SFAT pentru fiecare ZODIE

Mihai Voropchievici, horoscop rune 14-21 ianuarie 2018
Mihai Voropchievici, horoscop rune 14-21 ianuarie 2018

Numerologul Mihai Voropchievici a spus horoscopul runelor pentru săptămâna 14-21 ianuarie 2018. 

BERBEC, horoscop rune 14-21 ianuarie: Să lase toate grijele, tot ce înseamnă frici, temeri, să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

TAUR, horoscop rune 14-21 ianuarie: A ieșit o săptămână cu fertilitate și belșug, peste puțin timp toate visele se vor împlini.

GEMENI, horoscop rune 14-21 ianuarie: Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare, în toate planurile fizic, psihic. 

RAC, horoscop rune 14-21 ianuarie: Pregătți-vă pentru o suită schimbări majore într-un viitor apropiat. 

LEU, horoscop rune 14-21 ianuarie: O recomandare foarte directă, pentru că e zodie de acțiune: abordați problemele cu totul altfel decât le-ați abordat până acum, scurt și la obiect. 

FECIOARA, horoscop rune 14-21 ianuarie: Are o săptămână de comunicare, de a primi mesaje, tot felul de lucruri, fiți foarte atenți că pierdeți trenul dacă nu auziți tot felul de anunțuri.

BALANȚA, horoscop rune 14-21 ianuarie: Sunt pregătite să facă o călătorie. 

[citeste si]

SCORPION, horoscop rune 14-21 ianuarie:  Au încurcat-o, cu ceva greutăți, dar e super, extraordinar de bine, simbolul dragostei pentru cei care sunt singuri, pentru cei căsătoriți se aprinde focul pasiunii. Foarte bine! 

SĂGETĂTOR, horoscop rune 14-21 ianuarie: Este o săptămână învăluită de mister, nu comunică, nu spune nimănui nimic, așteaptă ca totul să se rezolve. Se revoltă, pentru că este o zodie protejată de forța divină, una din zodiile protejate. Toate reușitele se fac numai cu ajutorul Domnului. Să le iasă din cap că sunt cei mai inteligenți, cei mai deștepți, cei mai grozavi și că numai prin inteligența lor rezoltă. Nu-i adevărat! Fără Dumnezeu, nimic! 

CAPRICORN, horoscop rune 14-21 ianuarie: Sunt sfătuiți să nu grăbească lucrurile. Să aibă timp de așteptare, toate lucrurtile care se vor ivi sunt făcute pentru capricornii care vor ști să aștepte. 

VĂRSĂTORI, horoscop rune 14-21 ianuarie: Sunt pe picior de bătălie, nu prea le convin câteva lucruri, sfatul runei: temperați-vă, nu provocați dispute și totul se va aranja favorabil în favoarea ta. 

PEȘTI, horoscop rune 14-21 ianuarie: Au posibilități multiple sau mai bine două posibilăți fantastice: să schimbe locul de muncă sau să schimbe locuința. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel