Horoscop personalizat pentru România, o naţiune SĂGETĂTOR, născută la 1 Decembrie

Horoscopul României, luând în considerare actul semnat la Alba Iulia, în jurul orei 12.00, în anul 1918, prin care se consfinţeste Marea Unire, arată că suntem o ţară sub semnul Săgetătorului.

Cu Soarele în Săgetător, România împrumută multe dintre calităţile acestei zodii, a cărei planetă guvernatoare este marele Jupiter, cea mai mare dintre planetele sistemului nostru solar. Sub această guvernare, românii sunt persoane iubitoare de distracție şi care se bucură de jocuri de tot felul. Datorită nevoii puternice de a ne simți liberi, poate fi greu să ne supunem restricțiilor pe care alţii doresc să ni le impună. Curiozitatea este o altă caracteristică pentru România, ceea ce poate explica numărul mare de inventatori care s-au născut pe aceste meleaguri. Ca orice Săgetător, veselia şi pozitivitatea sunt caracteristicile care ne fac nişte vecini plăcuţi. 

Cu ascendentul în Vărsător, românii sunt o naţiune cu o inteligenţă deosebită, foarte deschişi la idei și experiențe noi. Dar, deși suntem interesaţi de lucruri noi, este foarte dificil pentru oricine să ne convingă să acceptăm o idee nouă. O reformă socială se obţine după îndelungi "zbateri". O dată ce suntem convinşi că o idee este adevărată, vom încerca din răsputeri să-i convingem noi pe cei din jur să fie de acord cu noi.

Cu Uranus, de asemenea, în prima casă, România pare a fi un teritoriu neconvențional și plin de neliniști, care are o mare nevoie de libertate pentru a face lucrurile în felul său, care rareori acceptă altă cale. Suntem înclinați să fim răzvrătiți, dorind să facem opusul a ceea ce vă spune cineva să facem, fără a exista o cale de mijloc.
Poziţia aceasta este pozitivă, căci această plasare reiterează faptul că suntem foarte creativi, inovatori, cei care vin întotdeauna primii cu idei noi. În mod negativ, această plasare ne face o naţie inconstantă, imprevizibilă și nesigură, pe care nimeni nu poate conta şi pe nimic, pentru că întotdeauna facem exact ceea ce dorim, mai devreme sau mai târziu. Dacă vom învăța să folosim această influenţă în mod creativ, putem fi o forță puternică pentru schimbări în lume, mai degrabă decât o entitate care îi irită pe toți fără a aduce schimbări.

Cu Luna în Casa a 8-a, casa transformării şi renaşterii identităţii, emoțiile naţionale sunt foarte puternice, iar starea de spirit trece prin cicluri regulate de schimbare, astfel încât să ne dezvoltăm și să evoluăm întotdeauna pe plan intern. Cu toate acestea, suntem înclinaţi să ne conservăm sentimentele, chiar și atunci când ar trebui să ne deschidem în relaţia cu parteneri. O lecţie care trebuie învăţată este gestionarea cu atenție a banilor și a posesiunilor. Avem o înclinaţie aparte către mistere.

Jupiter, planeta guvernatoare, este în Casa a cincea - casa iubirii şi a creativităţii, iar acesta este un semn al unui temperament optimist și vesel, pentru România şi români. Ştim nativ că, prin dăruire de sine obţinem mai mult decât am face în alt fel. Oriunde suntem, suntem veseli cu oamenii de lângă noi și ne place să fim cu alții care sunt la fel. Românul trebuie să fii liber și să-şi găsească propria cale în viață. Nu ne place ca altcineva să încerce să ne restricţioneze, să ne limiteze. Suntem o naţiune care se bucură de sport, fie ca participanţi, fie ca observatori, cu înclinare către jocuri în natură, deoarece acestea par mai libere și mai deschise. Această poziţie a lui Jupiter nu înseamnă neapărat creativitate artistică, deşi înclinaţii sunt, însă vom beneficia de ceea ce creăm. Indiferent ce face românul pentru a te distra, o va face la o scară mare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel