HOROSCOP până pe 6 ianuarie. Camelia Pătrășcanu: Ce trebuie să faci

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 31 decembrie - 6 ianuarie.

HOROSCOP BERBEC: Berbecii trec foarte bine în anul următor. Însă, de la 1 ianuarie, Marte în semn și ușor-ușor îți va face simțită prezența mai ales în zilele de joi și vineri, când au idei și pot să planifice ce își doresc să facă pentru următorul an.

HOROSCOP TAUR: Taurii pun accent la început de an pe relație și bine ar fi să se armonizeze cu toată lumea și să nu treacă în 2019 cu supărări sau resentimente. Poate un e-mail, o scrisoare, un telefon, înainte de a se termina 2018 i-ar ajuta.

HOROSCOP GEMENI: Au tot felul de lucruri de făcut chiar și în ultima zi a anului. Se gândesc și la sănătatea lor, așa că nu vor exagera cu nimic în noaptea de Revelion. Oricum, ar fi mai bine pentru ei să procedeze cu moderație.

HOROSCOP RAC: Sunt plini de gânduri bune, luni și marți în special, așa că trecerea în noul an se face sub semnul iubirii.

HOROSCOP LEU: Noua săptămână le aduce foarte multă comoditate. Așa încât în familie, unde se pare că petrec, vor să fie menajați. Apoi, în următoarele zile, pe 2 și pe 3 ianuarie, distracția continuă pentru ei.

HOROSCOP FECIOARĂ: Fecioarele sunt în formă bună. Luni au de alergat sau de întâlnit persoane cu care neapărat trebuie să mai schimbe o vorbă, dar sunt într-o formă foarte bună. Apoi, noaptea de Revelion e foarte veselă. S-ar putea să-și facă cunoștințe ce s-ar putea dovedi utile mai târziu.

HOROSCOP BALANȚĂ: Se gândesc la bani, chiar și la final de an, la modul în care își investesc energia, timpul, activitățile pe care le desfășoară. Nu vor să se ostenească prea mult, așa că vor face toate lucrurile cu multă economie, inclusiv financiară.

HOROSCOP SCORPION: Au Luna chiar în semnul lor zodiacal la Revelion, așa că sunt inspirați, intuitivi, știu lângă cine să se așeze, cum să converseze și asta le aduce prieteni sau pur și simplu îi face mai populari.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Atenție la sănătate! Fără excese de Anul Nou, li se atrage atenție, în special. Luna în Scorpion s-ar putea să zgândărească niște slăbiciuni mai vechi. Însă, în zilele următoare, 3, 4 ianuarie, au chef, sunt într-o formă foarte bună.

HOROSCOP CAPRICORNI: Au un Revelion între prieteni, își propun să se distreze, bine ar fi să nu exagereze cu nimic. Unii, care sunt singuri, pot face cunoștințe foarte interesante de Revelion.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Vărsătorii sunt în formă foarte bună de Revelion, petrec așa cum vor ei, important e să simtă că au controlul și puterea asupra mediului, anturajului. Unii, poate, vor sta singuri acasă, alții, acolo unde se vor duce, observă lucrurile și se impun într-un fel sau altul.

HOROSCOP PEȘTI: Trebuie să revină cu picioarele pe pământ, pentru că în următoarele zile au aspecte deja de carieră, deci propunerile bune bat la ușă.

VEZI ȘI: HOROSCOP 2019. Vin banii. Zodia invidiată de toți

VEZI ȘI: Se întâmplă de la 1 ianuarie 2019. Desfășurare de forțe fără precedent și o șansă istorică pentru România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel