HOROSCOP, miercuri, 9 august 2017

Balanță

Banii vin si se duc cat ai clipi, dar nu conteaza ca dispar atat de repede, ci ca, datorita lor, mai stergi de pe lista de restante o serie de cheltuieli care te apasa pe umeri ca o povara. Si azi ai putea scapa de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, nu se poate spune ca scapi de cea mai mare suma a acestei perioade, dar pic cu pic se face o suma mai mare si vei incheia ziua cu un sentiment de satisfactie ca ai mai onorat cateva datorii si luna aceasta. Chiar ar fi indicat sa te indrepti azi spre sumele cele mai mici de pe lista de datorii, pentru ca ai putea plati mai multe deodata, si lista cea lunga se va micsora!

Scorpion

Daca vezi in jur priviri invidioase sau daca auzi barfe nedrepte, e semn ca valoarea ta este recunoscuta de ceilalti si, cum nu au prin ce sa te depaseasca, prefera sa te denigreze pe tine in fel si chip. Dar acest lucru nu te deranjeaza captusi de putin, dimpotriva, te stimuleaza sa atragi si mai mult atentia asupra ta, pentru ca ai astfel o garantie clara ca esti bun! Nu tine cont de rautati sau de bete-n roate puse intentionat de cei care doar spera sa-ti ia vreodata locul, dar nici nu te culca pe laurii victoriei. Daca esti acum in varf, trebuie sa si lupti pentru a ramane acolo, pentru ca vezi si tu ca ai inamici destui la un pas mai in spate!

Săgetător

Muncesti mult, dar nu prea iese mare lucru din mainile tale. Nu cumva nu te concentrezi eficient, nu cumva doar mainile tale se misca, dar mintea e in alta parte? Daca nu reusesti sa-ti canalizezi toate fortele spre un unic scop, nu va iesi nimic constructiv astazi. Daca ai probleme pe alte planuri ale vietii, vei merge la serviciu deja stresat incat risti sa faci mari greseli din neatentie, ceea ce poate atrage reclamatii de la clienti, mustrari de la sefi si ostilitatea colegilor. Fa un efort sa te aduni complet la un singur obiectiv, atunci cand te apuci de o treaba!

Capricorn

Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin! Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Vărsător

Nu te lasa coplesit de o stare emotionala negativa care iti da tarcoale azi. Da, poate pe moment esti trist, obosit, dezamagit de ceva, dar peste cateva zile vei vedea ca nimic din starile de acum nu va mai conta, deci trebuie sa treci peste ele cu capul sus. Ai ceva de invatat din tot ce traiesti acum, deci nu trebuie sa privesti un hop ca pe un dezastru. Vei depasi impasul, cu o noua lectie asumata, si data viitoare totul va iesi mult mai bine. Nu ai cum sa inveti daca nu treci prin astfel de situatii neplacute, dar detii toate resursele pentru a le depasi cu succes!

Pești

Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel