Horoscop, miercuri, 7 august 2019

Pentru Sâgetători, parcă îi  pândesc o ușurare, nu-și dau seama de unde
Pentru Sâgetători, parcă îi pândesc o ușurare, nu-și dau seama de unde

Horoscop. Racilor li se recomandă  să caute mai multe metode de răsfăț pentru că astrele îi vor susține să găsească  fondurile necesare să o facă așa ca niciodată, iar pentru Balanțe, socoteala de acasă nu se va potrivi deloc cu cea din târg.

Berbec

Cheltuielile din ultimele zile, total neașteptate chiar și pentru firea ta impulsivă, te vor da peste cap și vei încerca să ceri ajutor. Din fericire, trigonul dintre Venus(Micul Benefic) și Jupiter(Marele Benefic) vine la pachet cu o serie de șanse, financiare și nu numai.

 Taur

Astăzi, după foarte mult timp, vei simți că eforturile tale sunt apreciate și că lumea te laudă, indiferent de modalitatea aleasă: vizibil sau mai discret. Evită orice exces de zel în ceea ce privește alimentația sau chiar consumul de alcool.

 Gemeni

Toate merg ca pe roate, deși tu aveai alte așteptări. De unde nu credeai, de acolo vine o veste bună sau o oportunitate. Astăzi vei dori să discuți mult cu partenerul sau să călătorești, chiar și pe distante mici. Folosește starea de bine să atragi încrederea celorlalți.

 Rac

Îți recomand să cauți mai multe metode de răsfăț pentru că astrele te vor susține să găsești fondurile necesare să o faci așa ca niciodată. Ori vrei într-o călătorie cu o persoană dragă, ori vrei să mergi la un concert, ori să te înnoiești. Nu sunt cei avantajați cei care sunt zgârciți cu ei înșiși astăzi.

 Leu

Nu te mai saturi de tine astăzi. Până și oglinda face plecăciuni în fața ta astăzi. Trigonul dintre Soare, Venus, Marte și Jupiter îți va încărca bateriile și îți va oferi combustibilul necesar să te bucuri cu adevărat de viață, dar să și fii generos cu persoanele dragi.

Fecioară

Sunt multe gânduri care nu îți dau pace. În plus, și partenerul are pretenția să rezolvați anumite probleme care sunt doar în mintea lui. Nu vei avea nicio clipă de răgaz pentru că te vei confrunta cu mai multe situații din trecut care nu au fost încheiate când trebuia.

 Balanță

Socoteala de acasă nu se va potrivi deloc cu cea din târg. Dar armele tale binecunoscute, diplomația si grația, te vor scoate din absolut orice bucluc. Este o zi și cu bune și cu rele, de aceea ai face bine să nu exagerezi cu nimic și să nu ai cerințe exagerate, mai ales la locul de muncă.

 Scorpion

Îți vor ieși niste socoteli financiare, pe care le-ai așteptat de foarte mult timp, însă nu vei dori să împărtășești cu nimeni niciun detaliu. Ții totul pentru tine pentru că îți este frică de invidia celor din jur. De asemenea, indiferent de ce simți, îți recomand să ai mai multă încredere la locul de muncă.

 Săgetător

Parcă te pândește o ușurare, nu îți dai seama de unde, și nu insisti. Dacă ești într-o călătorie, bucură-te de tot. Dacă ești acasă, ai face bine să găsești o pasiune, o credință, să citești o carte sau să te uiți la un serial care să îți ofere un drum spiritual.

 Capricorn

Dacă până acum fugeai și te fereai de adevăratele tale dorințe, trebuie să îți spun că ziua de azi este perfectă pentru te gândi mai bine la faptul că nu dai deloc importanță emoțiilor. Oricum, vei fi nevoit pentru că oamenii dragi vor trece prin momente mai grele și te vor provoca în acest sens.

 Vărsător

Majoritatea dintre vor se vor simți euforici astăzi și nu vor ști de unde. Până la urmă, nici nu mai contează. Profitați de moment și nu încercați să vă faceți planuri pentru viitorul apropiat deoarece vă puteți păcăli foarte ușor. Intuiția nu va fi la cotele obișnuite.

 Pești

Membrii familiei vă solicită la fel ca proiectele de la locul de muncă. Ați vrea să împăcați și capra și varza, însă nu găsiți repede soluția, drept pentru care vă veți pierde cu firea și vei porni pompa de victimizare. Și vă veți plânge non-stop, asfel încât să fiți observați și păsuiți, chiar dacă nu este corect față de alții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel