Horoscop, miercuri, 5 februarie 2020

Horoscop. Mercur face un aspect armonios cu Uranus, fapt ce ne va ajuta să găsim soluții nesperate la problemele noastre.

Berbec

Sănătatea și odihna sunt mai importante ca un bonus. Asta ar trebui să îți dea de gândit și dacă nu te simți bine, ar fi cazul să nu tragi de tine.

Taur

Prietenii au tot felul de idei care ar putea să te ajute. Nu mai fi încăpățânat și ascultă-i măcar de data aceasta. Vei avea sigur rezultate.

Gemeni

Dacă vrei să ai succes la serviciu, este recomandabil să nu mai pierzi timpul cu multe pauze sau discuții inutile alături de colegi.

Rac

Inituiția va fi la cote ridicate, deci nu ezita să o asculți. Este o zi foarte bună și pentru plimbări sau călătorii alături de persoanele dragi.

Leu

În cazul în care trecutul nu îți dă pace, să știi că vrea să te avertizeze că nu ai încheiat anumite situații care încă îți dăunează.

Fecioară

Deși nu vrei să îi recunoști meritele, partenerul se tot implică în a te ajuta să rezolvi unele situații complicate. Încearcă să nu te complici degeaba la serviciu.

Balanță

Vrei să fii lăsat în pace, să te retragi și să meditezi. Din păcate, nu toți sunt de acord cu pornirile tale. Cere voie înainte de a cheltui banii partenerului.

Scorpion

Pentru ca ziua asta să fie profitabilă pentru tine, este nevoie sî fii egoist și să nu îți pese de problemele celorlalți. Câteodata, empatia este inutilă.

Săgetător

Membrii familiei se zbat să facă o investiție, dar tot ei decid că vor amâna momentul. Tu vei fi doar spectator la faptele acestora.

Capricorn

Orice replică spusă astăzi poate fi scoasă din context, dar într-un mod câștigător pentru tine, deci nu îi acuza pe ceilalți că nu înțeleg ceea ce le comunici.

Vărsător

Zbârnâie telefonul, curg mesajele sau emailurile. Nu ai nicio clipă de odihnă, iar colegii nu te menajează deloc. Seara anulează toate planurile pentru a te odihni.

Pești

Vei fi acuzat că ești lingușitor cu persoanele importante. Dar tu îți vezi de drumul tău. Pe tine, dezaprobarea celorlalți te ambiționează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel