HOROSCOP, miercuri, 4 ianuarie 2017

Balanță 

Te lasi in totalitate pe mana persoanei iubite, semn ca ai incredere maxima in ajutorul sau, in contributia sa la nevoie, in suportul sau. El e colacul tau de salvare, e carligul de care te agati, e totul, iar increderea fantastica pe care o investesti in el iti va fi rasplatita, pentru ca e incantat ca-i arati asemenea incredere. Daca ai refuza ajutorul sau, daca ai ridica din spranceana la orice dorinta a lui de a participa la actiunile incepute de tine, l-ar dezarma complet, deci asculta intocmai ce-ti transmite, doar iti vrea binele.

Scorpion

Priveste-ti lipsurile cu luciditate maxima, nu te amagi singur ca totul e bine, ca ai tot ce-ti trebuie. Cineva iti este alaturi la greu, te poti baza pe el, dar mai ales e bine sa-l asculti cand te trage de maneca si-ti spune sa nu investesti timp, energie si bani intr-o directie care nu va avea efectele dorite. E bine sa te trezesti la realitate inainte de a cheltui ceva de valoare pe un vis, pe o iluzie, iar omul care te acompaniaza acum vede situatia mult mai obiectiv decat tine. Tine deci cont de el.

Citește și: Horoscopul chinezesc: 2017 – anul Cocoşului de Foc. Ce zodii au noroc la bani

Săgetător

Tot amani iar si iar un moment care ar fi ca o renastere  pentru tine. Inainte tot spuneai ca nu e momentul, ca nu detii toate resursele, ca mai poate astepta. Dar totusi nu e bine ca tergiversezi atat de mult lucrurile. Acum e momentul, fii convins de asta, pentru ca va dura ceva si pana se vor vedea si rezultatele si daca mai tragi atata de timp, si mai tarziu vei ajunge la scopul visat. Hai, ia taurul de coarne si porneste odata!

Capricorn

Desi nu cunosti toate datele unei situatii, ci ai mereu impresia ciudata ca exista aspecte ascunse sau amagitoare, te arunci totusi cu maxima incredere in aceasta actiune. Poate e mai bine asa, decat sa tot cauti nod in papura, pentru ca, daca ai incepe sa sapi dupa defecte si aspecte secrete, fii sigur ca ar aparea si ai renunta la ceea ce acum vrei sa pornesti. Uneori, e bine sa te bazezi pe intuitie si daca ea iti spune da, mergi mai departe cu indrazneala. N-o cauta cu lumanarea deci!

Vărsător

Calatoriile acestei zile pot fi motiv de stres maxim, de parca tot orasul a iesit pe strada. E nevoie de multe ori sa taci si sa inghiti, mai ales ca dai peste oameni si mai agresivi si mai nervosi decat tine care abia asteapta sa sara la atac. Daca tu reusesti sa-ti tii gura si sa te abtii de la replici acide, vei depasi cu brio orice confruntare de forte in trafic. De la cozile de la semafor pana la regulile de circulatie incalcate la tot pasul, toate pot fi motiv de iritare si de relatii tensionate, dar cel mai destept tace. Fii tu acela, altfel orice deplasare te transforma in pachet de nervi.

Pești 

Nu tu esti vinovat de marele hop in fata caruia te-ai trezit pe nepusa masa. Nu-ti asuma tu ceva de care chiar nu esti responsabil, cand ar fi altii mult mai implicati in aceasta problema. Nu te sacrifica pentru altii, nu plati tu oalele sparte de ei. Ci mai bine stai deoparte si-i lasi chiar pe ei sa-si repare greseala. Daca tot tu intervii si spui ca greseala e la tine, cu ce ajuti? Nu faci decat sa atragi asupra ta energii negative pe care nu le meriti. Iar cei vinovati scapa basma curata si cu un aer superior asupra ta.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel