HOROSCOP, miercuri, 29 martie 2017

Balanță

Trebuie sa ceri informatii si din alte surse, in afara de cea pe care o ai azi la dispozitie, pentru ca ai putea fi indus in eroare de o persoana care inspira incredere, la prima vedere, dar daca te iei dupa sfaturile sale, te vei trezi in fata unui impas. Poate stie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare incearca sa afli ce e mai bine pentru tine si de la altii. Poate intentiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede ca le stie pe toate, dar ii poti demonstra ca se inseala si ca ii inseala si pe altii cu nestiinta sa.

Scorpion

Nu stii ce sa apreciezi mai mult la persoana iubita: increderea si fidelitatea pe care ti le arata, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le sopteste. Ai nevoie si de unele si de altele, pentru ca o relatie adevarata nu poate exista fara gesturi de afectiune, dar nici fara fapte concrete care sa sustina vorbele. Daca partenerul spune lucruri frumoase si atat, nu e de ajuns pentru o relatie de succes, ca atare arata-i ce anume astepti de la el. Poate nici nu-si da seama ca tu privesti iubirea si dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emotionala. Vrei din ambele cate putin si la fel oferi si tu: si fapte concrete, si vorbe dulci!

Săgetător

Reusita proiectelor incepute depinde mult de tovarasii pe care ii atragi alaturi de tine pentru acelasi scop. Trebuie sa fii foarte atent la colaboratori, pentru ca ai tendinta de a aduna oameni pesimisti, negativisti, care ti-ar putea pune doar bete in roate la orice pas, si degeaba ai tu chef de actiune si elan, daca ceilalti te trag inapoi ca o ghiulea prinsa de picior. Selecteaza cu mai multa exigenta colegii pe care sa te bazezi, pentru ca nu poti face treaba buna cu cei care se plang intruna sau spun nu la orice hop.

Capricorn

Nimic nu tine vesnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera ca un lucru care te face fericit acum, va tine asa mult si bine. Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te poate ajuta cu adevarat. A ramane cramponat intr-o emotie, buna sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru ca vei avea tendinta de a privi lucrurile din acelasi unghi fara sa-ti dai seama ca mai sunt si alte aspecte pe margine. Nu trata totul atat de radical – ca-i perfect sau ca-i oribil – pentru ca exista si situatii de mijloc, si zone de gri, si perioade in care nu se mai intampla nimic, dar trec toate!

Vărsător

Visele tale de a evada din cotidian se vor implini curand, pentru ca incepi sa pregatesti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gandesti la vacante, la concedii, la calatorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei gasi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tau, pentru ca te intorci acasa cu bateriile incarcate. O iesire undeva cu prietenii este binevenita, deci mobilizeaza-ti amicii si iesiti impreuna in oras.

Pești

Nu stii cum sa reactionezi in situatia de fata: sa te bucuri ca ti se acorda o sansa atat de buna si sa profiti de ea, sau sa fii mai circumspect si sa mai astepti detalii? O fire optimista ca tine ar fi tentata sa priveasca latura buna a evenimentelor care se petrec sub ochii tai, dar intuitia iti spune ca mai stai, sa nu spui hop pana nu sari. Lasa sa se mai sedimenteze lucrurile ca sa intelegi mai bine daca merita sa te bucuri sau ai ceva de invatat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rau, dar se vor clarifica lucrurile.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel