Horoscop, miercuri 29 ianuarie 2020

Vineri, 20 martie, vom avea Echinoctiul de primavara.
Vineri, 20 martie, vom avea Echinoctiul de primavara.

Horoscop. Colegii Fecioarelor sunt surprinși de ideile inovatoare pe care le propun în vederea rezolvării unor probleme administrative. 

Berbec

Parcă îți mai recapeți din cheful tău obișnuit de viață. Primești, ce-i drept, ajutorul și susținerea prietenilor foarte vechi.

Taur

Careul dintre Venus și Marte începe să își piardă efectul, deci vei reuși să te concentrezi mai mult ca ieri. Fii mai curajos la serviciu!

Gemeni

Partenerul devine mai înțelegător și propune să aveți mai des momente în care să vă comunicați reciproc nemulțumirile referitoare la relație.

Rac

Gândește-te de două ori înainte de a acuza vreun coleg că nu știe ceva anume. Crezi că tu știi, dar s-ar putea să nu fie chiar așa.

Leu

Cauți idei despre cum să îți crești veniturile din alte surse, nu din muncă. Deodamdată nu vei găsi altele decât sursele partenerului sau ale familiei.

Fecioară

Colegii sunt surprinși de ideile inovatoare pe care le propui în vederea rezolvării unor probleme administrative. Dar nu e de ajuns, cineva trebuie să și le pună în practică.

Balanță

Lenea își spune cuvântul pe toate planurile. Abia te trezești, abia funcționezi la locul de muncă, ce să mai vorbim de treburile gospodărești! Totuși nu neglija copiii!

Scorpion

Ai o dorință de a face bine cuiva și încerci să îți dai seama cine merită suportul tău. Dacă tot vrei să ajuți, fă tot posibilul să nu pui prea multe condiții.

Săgetător

Tendința principală a zilei va fi aceea de a sta prea mult acasă, de a te izola de colegi sau de a refuza să vorbești chiar și cu oamenii cei mai dragi.

Capricorn

Drumurile sau călătoriile scurte sunt anevoioase, pline de neplăceri și obositoare. Și pe deasupra, ți se cere să fii și plin de viață la întâlnirile profesionale.

Vărsător

Tragi cu greu de tine să te duci la serviciu, la cumpărături sau să îți plătești facturile. Preferi să faci pace cu episoade din trecut care nu îți dau pace, departe de ochii lumii.

Pești

În afară de mici pusee de furie, tu ești foarte bine susținut astăzi. Ai carismă, ești convingător și în plus, foarte creativ în orice întreprinzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel