Horoscop, miercuri, 27 noiembrie 2019

Horoscop. Vărsătorii vor o viață mai bună, dar nu accepta compromisurile. Trigonul dintre Mercur și Neptun creează Fecioarelor  starea necesară să ierte, să fii tolerant și empatic.

Berbec           

Ai obiective noi în zona profesională. Deocamdată le așezi pe hârtie și cauți resurse pentru a le pune în practică. Optimismul este bun, însă cu măsură.

Taur

Intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în Capricorn va activa sectorul călătoriilor și al studiilor. Deci îți poți face planuri începând de astăzi.

Gemeni

Ți se cer nenumărate explicații despre cum ai cheltuit banii. Atenție că discuțiile nu vor fi doar cu partenerul, ci și la serviciu vei fi tras la răspundere pentru o eroare.

Rac

Nu ai timp să respiri deloc. Toată lumea vrea câte ceva de la tine și nu se gândesc la faptul că ești tot om. Este momentul să îți dai seama dacă nu cumva procedează așa din cauza ta.

Leu

Ai curaj să îți ceri drepturile, să te victimizezi astfel încât să obții ce îți dorești, dar și să te comporți ca un specialist absolut. Vestea bună este lumea din jur va aprecia comportamentul tău.

Fecioară

Trigonul dintre Mercur și Neptun creează starea necesară să ierți, să fii tolerant și empatic. Ai doar de câștigat dacă oferi din timpul tău persoanelor care trec prin momente grele.

Balanță

Devii introvertit fără un motiv anume. Sau mai bine zis, nu mai ai chef de tot ce este superficial. Te vei înțelege greu cu membrii familiei din această cauză.

Scorpion

Ai așteptări prea mari de la persoana iubită. Vei rămâne dezamăgit de reacțiile ei, însă nu este cazul. Recomandarea este să comunicați mai mult.

Săgetător

Situația financiară începe să se îmbunătățească. Primești promisiuni, oferte mai bune sau reușești să eficientizezi bugetul personal.

Capricorn

Intrarea lui Venus în semnul tău îți conferă grație, magnetism și dorința de a te face plăcut. Dacă ești singur, poți atrage o persoană neobișnuită.

Vărsător

Vrei o viață mai bună, dar nu accepți compromisurile. Ideea schimbării te îngrozește și te paralizează. Comunică într-un mod grijuliu cu persoanele autoritare.

Pești

Prietenii îți fac multe surprize plăcute. Nu este cazul să le spui că nu meriți, și tu ai fost alături de ei în momentele mai provocatoare din viața lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel