Horoscop, miercuri, 26 iunie 2019

Leii să nu se lase acaparați de grija doar pentru ei  însuși
Leii să nu se lase acaparați de grija doar pentru ei însuși

Horoscop. Taurii vor învăța o lecție de viață prețioasă de la un prieten apropiat sau un membru al familiei, care a trecut prin clipe dificile, iar Berbecii sunt sfătuiți să evite persoanele conflictuale și vampirii energetici, în ultima zi a săptămânii.

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să evite persoanele conflictuale și vampirii energetici, în ultima zi a săptămânii. Câteva clipe de liniște, în care analizezi săptămâna ce a trecut, îți va reda entuziasmul și pofta de viață. Nu ezita să dai piept cu problemele care te-au măcinat în trecut, chiar dacă numai la nivel mental. Dilemele devin cu adevărat mari doar dacă le ignori.

Taur

Taurii vor învăța o lecție de viață prețioasă de la un prieten apropiat sau un membru al familiei, care a trecut prin clipe dificile. Adevăratele tragedii sunt doar la un pas distanță, atunci când refuzi să privești realitatea așa cum este ea. Nativii din Taur care se plâng prea mult de greutăți vor înțelege că, de fapt, nu au niciun motiv de supărare. Din contra, ar trebui să fie fericiți că îi au pe cei dragi alături. Iar asta e suficient.

Gemeni

Gemenii se joacă cu focul, iar șansa de a scăpa basma curată sunt foarte mici. Între două nu te plouă, dar nici bine nu îți este. Așa că cei care jonglează cu inimi să se pregătească pentru impact. Mai devreme sau mai târziu, secretul va ieși la iveală. Și, de obicei, astfel de situații nu prea se rezolvă calm, cu explicații. Dacă te afli într-o asemenea ipostază încearcă să ieși înainte de momentul zero.

Rac

Racii trăiesc ceea ce credeau că li se întâmplă doar altora - o poveste de iubire cu o persoană mult mai tânără. Iar gura lumii va avea grijă să comenteze subiectul pe larg. Nativii din zodia Rac care își fac probleme referitoare la bârfe ar trebui să-și aducă aminte că nu străinii decid ce e mai bine pentru ei și, oricum, cine a spus că vârsta este doar o cifră a avut dreptate. Sentimentele nu țin calculul anilor.

Leu

Nu te lăsa acaparat de grija doar pentru tine însuţi. Mai ales că dacă nu împărtăşeşti cu cei din preajma ta ce te frământă, rişti o depresie. Aşa că cel mai potrivit e să discuţi cu cineva pe care îl consideri foarte apropiat. Nu ar fi rău să încerci să creşti confortul spaţiului personal de la tine de acasă. Iar terapia prin muncă ar putea să-ţi readucă bucuria în viaţă şi să îndrepte starea de spirit.

Fecioară

Nu e momentul să începi vreun proiect care cere consum de timp. Circumstanţe nefavorabile vor împiedica punerea în aplicare a acestui fel de proiect. Prioritatea ta astăzi ar trebui să fie cum îţi petreci timpul liber, cititul, mersul pe jos în aer curat, vizite în locuri care îţi stârnesc interesul. Nu e momentul să faci confesiuni în dragoste.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel