Horoscop, miercuri, 26 decembrie, 2018

Horoscop. Peștii se văd  cu persoane de care îi leagă amintiri puternice, rudele, prieteni din copilărie, colegi de școală, și își dau   seama că au cam pierdut legătura în ultimii ani. Un mare plan s-a născut în mintea nativilor din Balanță și vor să-l pună în aplicare de la anul.

Horoscop, 26 decembrie 2018, BALANȚĂ

Un mare plan s-a născut în mintea ta și vrei să-l pui în aplicare de la anul. Vrei să spui și altora despre marile tale planuri, dar unii s-ar putea să nu le înțeleagă, să nu le accepte, să spună că ești cam îndrăzneț, că te aventurezi pe căi riscante și neumblate, dar tu dorești prea mult acel lucru ca să renunți la visul tău.

Nu te aștepta ca lumea să te susțină, nu toată lumea înțelege dorința ta de aventură care te încearcă acum, ca atare povestește cu rezervă despre intențiile tale de viitor, ca să nu generezi ironii și chiar piedici din partea celor care te ascultă. E visul tău, mergi pe calea ta, chiar dacă nimeni nu te însoțește, chiar dacă e gol în stânga sau în dreapta ta pe acest drum. LA MULȚI ANI!

Horoscop, 26 decembrie 2018, SCORPION

Ești un perfecționist prin excelență, și, orice ai face azi, vrei să iasă ireproșabil, dar această mare atenție la detalii nu face altceva decât să te obosească peste măsură. Nu are rost să faci totul ca după manual, mai lasă lucrurile și la voia întâmplării.

Exagerezi și cu detaliul, dar și cu exigența, pentru că ai vrea ca și ceilalți să privească lucrurile la fel de serios ca și tine, or, unora nici nu le pasă de acele aspecte minore. Vrei sărbători desăvârșite, și, din anumite puncte de vedere, chiar vor fi, dar prețul pe care îl vei plăti pentru această tendință spre perfecțiune va fi extenuarea ta: fizică, psihică, financiară... Depui prea multă energie în lucruri care poate nici n-ar merita atâta efort. LA MULȚI ANI!

Horoscop, 26 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

Sufletul tău e mare și se luptă cu orice ocazie cu nedreptatea, și azi ești capabil să îmbraci iar armura de erou pentru a sări în ajutorul unor oameni care nu știu să se apere singuri. Fie că te apleci asupra unor gesturi caritabile, acțiuni umanitare, gesturi creștinești, fie că intervii în favoarea unor oropsiți ai sorții, o faci cu inima deschisă, necondiționat, pro bono, fără a aștepta nimic în schimb.

Dacă tu deții instrumentele potrivite pentru a salva pe cineva aflat într.o situație delicată sau nefericită, de ce să n-o faci? Mai ales acum, când a fi bun e semn de noblețe. Dăruiește ceva din ceea ce ai cu un pic mai mult decât alții, pentru a le reda speranța și lor. LA MULȚI ANI!

Horoscop, 26 decembrie 2018, CAPRICORN

Te complaci în minunata lene de sărbători și te simți grozav! Dacă mai ai ocazia de a atrage în comoditatea ta și pe cei dragi, cu atât mai bine, pentru că nu ai chef de nimic care te-ar putea solicita câtuși de puțin. Nu vrei mișcare, nu vrei plimbare, nu vrei musafiri, vrei doar somn de voie, ceva bun pe masă, un pahar cu vin și pe cel drag aproape iar tu ești fericit.

Te răsfeți din belșug pentru că ai muncit suficient de mult tot anul ca să-ți poți permite acum această detașare totală de orice efort. Te simți bine în vacanță, departe de toate, se citește pe fața ta satisfacția de a nu face nimic decât... de a te simți bine. LA MULȚI ANI!

Horoscop, 26 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu trebuie să scoți în evidență doar marile tale succese din ultima perioadă, pentru că, atunci când te vezi cu cei dragi de sărbători, chiar și cele mai mărunte reușite merită povestite. Nu trebuie să fii un erou în armură strălucitoare ca să vorbești despre tine, te poți mândri chiar și cu cele mai mici succese din ultima vreme, pentru că, în fond, viața nu e făcută doar din acte de eroism sau momente de apogeu.

Sigur ai câteva lucruri mărunte de povestit despre care ceilalți n-au aflat și care ar putea avea efect mai grozav decât dacă le-ai spune că... ai ajuns pe Lună! Coboară ștacheta discuțiilor la banalul cotidian, pentru că el face deliciul conversațiilor tale. LA MULȚI ANI!

Horoscop, 26 decembrie 2018, PEȘTI
Te vezi cu persoane de care te leagă amintiri puternice, rudele tale, prieteni din copilărie, colegi de școală, și îți dai seama că ați cam pierdut legătura în ultimii ani. Pe unii nu i-ai mai văzut de ani de zile și se resimte o oarecare răceală, la început, dar peste care veți trece repede dacă coborâți din pod sipetul cu amintiri.

Descoperi că și tu ai uitat multe episoade din trecut, că și ei au cam șters din amintiri, dar de aceea e bună această revedere, pentru a vă reîmprospăta cu toții memoria și a face schimb de numere de telefon. E minunat să reînnozi relațiile de altădată, pe care, din diverse motive, le-ai pierdut. Poate unii au cam uitat de tine, poate te-au exclus fără motiv din cercul lor, dar le poți aduce aminte de vremurile frumoase de atunci ca să le retrăiți cumva și acum. LA MULȚI ANI!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel