HOROSCOP, miercuri, 23 mai, 2018

Horoscop
Horoscop

HOROSCOP. Pentru berbeci apar piedicile la tot pasul, iar racii trebuie să încerce să facă un exerciţiu: să trage o linie pe o foaie de câte ori foloseşti cuvântul nu.

HOROSCOP BERBEC miercuri 23 mai

Piedicile apar la tot pasul, fie datorită unor factori externi, fie interni, cum ar fi propriile inhibiţii, complexe sau temeri. Se întâmplă ceva în jur, ceva ce inspiră neîncredere şi nu ai curajul să acţionezi prompt, reprimându-ţi pornirile sau calculând fiecare pas. Puţină prudenţă nu strică, dar nu transforma prudenţa în pasivitate sau eschivare.

Poate te simţi izolat, singur, neîncrezător în forţele proprii, un pic mai pesimist decât de obicei, de parcă ai avea o viaţă austeră, care nu-ţi oferă prea multe motive de bucurie sau de speranţă. Lipseşte ceva, dar nu ştii exact ce.

HOROSCOP TAUR miercuri 23 mai

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenţă. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţa sa.

Ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Timiditatea te copleşeşte în cazul în care ai de a face cu cineva care îţi este cu ceva mai presus: ca rang, ca funcţie, ca vârstă, ca experienţă.

HOROSCOP GEMENI miercuri 23 mai

În familie au loc acum evenimentele cele mai plăcute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeţi acum mai mult curaj să porneşti într-o direcţie complet nouă către care şi ei te îndeamnă, deci nu poţi să-i dezamăgeşti bătând în retragere.

De dragul lor, devii dintr-o dată mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, şi faci tot ce-ţi stă în putinţă să înaintezi spre ceea ce-şi doresc ei mai mult. Nimic nu ţi se pare mai motivant decât fericirea celor dragi!

HOROSCOP RAC miercuri 23 mai

Încearcă să faci azi un exerciţiu: trage o linie pe o foaie de câte ori foloseşti cuvântul nu şi ai să fii uimit de rezultate. Dacă ai începe de azi să eviţi ca orice frază să conţină negaţii, ai vedea ce uşor se rezolvă orice problemă.

Spune-ţi de fiecare dată că poţi, că ştii, că deţii toate resursele potrivite pentru ceea ce doreşti să realizezi şi cuvântul nu va dispărea complet din vocabular. Orice nu spus chiar şi alături de cea mai puternică afirmaţie, diminuează din start şansele de succes ale dorinţei tale.

Nu cumva spui ceva de genul vreau următorul lucru, dar nu îl voi avea niciodată? Şterge ultima parte a frazei şi ai să vezi ce minunat sună!

HOROSCOP LEU miercuri 23 mai

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar până vei ajunge la ele mai e cale lungă.

Trebuie să-ţi pui mai mult în valoare calităţile legate de răbdare şi prudenţă în evoluţia lentă, pas cu pas, pentru că eşti conştient că nu se ajunge repede la scopul tău cel mai important.

Ar fi bine să-ţi uneşti forţele cu persoane cu interese similare, ca să vă susţineţi unii pe alţii în lungul drum până la împlinirea acestui ţel. Simpla ta prezenţă devine un exemplu viu că se poate, pentru cei cărora le lipseşte încrederea.

HOROSCOP FECIOARĂ miercuri 23 mai

Rareori ai parte de o companie atât de receptivă şi de dornică de comunicare ca cea în care te afli acum, deci profită din plin de buna înţelegere ce se resimte în acest mediu Parcă aţi fi buni prieteni, parcă vă completaţi unii pe alţii, deci formaţi o echipă foarte unită în care armonia se resimte la orice gest.

Vă oferiţi unul altuia tot suportul şi prietenia se leagă şi mai mult. Încearcă să nu îţi impui în nicio situaţie doar propria voinţă, ci ascultă şi ce spune celălalt, deoarece schimbul de idei este astăzi la cote maxime şi vă bucură pe toţi în egală măsură.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel