HOROSCOP, miercuri, 23 august 2017

Berbec

Ceva in interiorul tau iti spune sa pui punct aici unei actiuni care nu mai da semne ca ar merge intr-o directie buna. Desi, de ochii lumii sau pentru a face placere altora, tu continui sa mai pedalezi fara tragere de inima, totusi interesul tau a scazut demult pentru ceea ce ai fi putut obtine la capat. Acum acest capat pare din ce in ce mai indepartat si mai neinteresant, nu mai crezi ca e in beneficiul propriu, si pentru ca nu mai esti la fel de motivat, o lasi mai moale. Ar fi bine sa tii cont de sfatul pe care intuitia ti-l da subtil, si sa te opresti inainte de a fi prea tarziu sa mai spui stop.

Taur

Permite-ti o zi in care sa te dedici unei calatorii in adancul fiintei tale. Citeste o carte, pleaca la drum spre o destinatie unde te asteapta ceva drag inimii tale, permite-ti cateva clipe de relaxare, si, astfel, psihicul tau se elibereaza de emotii nedorite. La finalul acestei incursiuni prin mintea si prin inima ta, descoperi lucruri pe care le credeai uitate sau ascunse mult prea adanc pentru a le mai scoate la iveala. Continua sa sondezi in ungherele secrete ale spiritului tau, pentru ca ai putea primi de acolo raspunsuri incredibile. Ceea ce tu credeai ca e intunecat si fragil, poate fi de fapt o flacara de idei si sentimente care te va indemna sa faci o schimbare majora de sens.

Gemeni

Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. Incepe de azi sa-l inlocuiesti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, esecul cu succesul, supararea cu bucurie, si orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Esti capabil de aceasta fantastica transformare a gandurilor tale, adu-ti aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte in trecut doar pentru ca ai gandit pozitiv. Poti la fel si acum, deci ce schimbare trebuie sa faci? Il inlocuiesti pe nu cu da? Da! Deci vezi ca se poate!

Rac

N-ai cum sa te simti bine intr-o atmosfera atat de sumbra ca cea in care nimeresti azi fara voia ta, ca atare, daca vrei sa salvezi ziua, trebuie sa iesi de urgenta din acel spatiu. Resimti incarcatura energetica negativa care planeaza peste tot in jurul tau, pentru ca, in preajma ta, s-au adunat numai oameni pesimisti, negativisti, care se plang de toate necazurile pamantului, or tu nu ai nicio legatura cu suferintele si grijile lor. Numai de tine depinde sa iesi de sub influenta lor nefasta, ca atare, daca nu ti-e pe plac ce vezi in jur, ajunge doar sa iesi afara. O gura de aer proaspat te va elibera de senzatia neplacuta!

Leu

Vezi daca ai avut rabdare si ai asteptat momentul potrivit pentru toate? Acum culegi roadele asteptarii tale care suna mai mult decat promitator. A fost un drum lung si greu pana ai ajuns aici, asa e, dar ceea ce se vede deja e demn de toata lauda. Ai ajuns la momentul coacerii recoltei pentru care ai trudit intens mult timp inainte, si ai toate motivele de satisfactie. Mai asteapta un pic, nu mai e mult pana vei putea spune tuturor ce ai realizat, dar senzatia profunda de mandrie ti se citeste pe chip, incat toata lumea isi da seama ca ai ceva grozav de celebrat: sarbatoresti in sinea ta o mare victorie, mai ales ca a fost greu de atins.

Fecioară

Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel