Horoscop, miercuri, 2 ianuarie, 2019

Horoscop. Este exact starea de bine pe care o Berbecii, care îi ajută să privească lucrurile obiectiv şi să le aşeze pe toate la locul potrivit. Pentru Raci, aceștia nu reușesc  să se integreze perfect în atmosfera veselă din jurul lor.

 

Berbec – Horoscop 2 ianuarie, 2019

,Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile.

Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil.

Taur – Horoscop 2 ianuarie, 2019

Nu ştii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă.

Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porneşti ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să te facă să te simţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi.

Să te trezeşti cu un chef grozav de distracţie, optimist şi tonic, dar să nimereşti printre oameni supăraţi şi îngrijoraţi care te influenţează negativ. Ai parte de ambele feţe ale monedei în aceeaşi zi.

Gemeni – Horoscop 2 ianuarie, 2019

O zi ca aceasta e perfectă pentru a sta puţin de vorbă cu tine însuţi pentru a-ţi trasa căile următoare spre marile tale vise. Doreşti o schimbare în carieră iar informaţia pe care o găseşti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinţe de schimbare.

Poate nu pui imediat în practică schimbarea de sens, dar măcar aşezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel încât, la momentul potrivit, să-i dai startul. Eşti aproape de un moment decisiv, dar deocamdată informează-te!

Rac – Horoscop 2 ianuarie, 2019

Nu reuşeşti să te integrezi perfect în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie ca ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei.

Apar veşti bune, iar un zâmbet peste toate acestea ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.

Leu – Horoscop 2 ianuarie, 2019

Iertarea poate fi nemărginită, ca atare oferă-ţi azi acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care, cumva, vreodată, ţi-au greşit cu ceva. Eşti încărcat de o energie nouă, eşti plin de toleranţă, de îngăduinţă, şi la urma urmei de iubire pură, dând dovadă de dorinţa de a şterge de pe lista amintirilor neplăcute ceea ce te-a deranjat în ultima perioadă.

Arată-te pregătit să întinzi o mână spre împăcare cuiva care ar dori, poate, şi el acelaşi lucru: să reluaţi relaţia de unde aţi lăsat-o. Cel care a greşit regretă situaţia şi o regreţi şi tu, deci momentul e ideal ca şi unul şi altul să vă oferiţi iertarea!

Fecioară – Horoscop 2 ianuarie, 2019

Meriţi şi tu o zi de totală relaxare. Spune-i chiar lene, pentru că ai tras din greu în ultima perioadă şi acum ai nevoie să te rupi de orice şi să-ţi reîncarci bateriile. Fă ceva care îţi umple inima de fericire, o activitate aducătoare de linişte interioară, de bună dispoziţie, de plăcere.

Că te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decât arareori sau că te ocupi de cei dragi care te primesc cu braţele deschise, te simţi bine în această postură, cu atât mai mult că nici nu apare nimic complicat sau obositor care să te solicite în vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, în deplină armonie cu nevoia ta de odihnă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel