Horoscop, miercuri, 19 decembrie 2018

Horoscop. Prietenia e cel mai de pret pentru Taurii, dar pe care l-ai primit de la viata si esti de-a dreptul fericit ca ai pe cineva alaturi de tine. Probleme cu banii zic Leii? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gand cuvinte precum saracie, datorii, griji materiale.

Berbec – Horoscop, 19 decembrie, 2018

Visai un nou inceput, ca si cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat inainte nu ar mai conta. Iata ca sansa ti se ofera acum, si trebuie sa te folosesti de ea cu maxima incredere. Renasti ca pasarea Phoenix din propria cenusa, o iei de la capat, dar nu renuntand la tot ce ai facut anterior, ci folosind ceva din pasii deja parcursi, dar schimbandu-le rolul.

E minunat sa ai acum vise noi catre care sa vaslesti cu energie maxima, pentru ca sensul in care mergeai inainte nu te mai multumeste si vrei altceva. Du la capat ceea ce acum abia incepe: va fi o victorie deplina!

Taur – Horoscop, 19 decembrie, 2018

Prietenia e cel mai de pret dar pe care l-ai primit de la viata si esti de-a dreptul fericit ca ai pe cineva alaturi de tine capabil de imense gesturi de afectiune fata de tine.

Chiar daca nu intotdeauna stii sa-i raspunzi la fel si sa-i oferi aceleasi semnale de prietenie, primesti atata energie pozitiva incat esti capabil sa rastorni si muntii cu ajutorul lui. Va veni o zi cand ii vei intoarce serviciile in acelasi mod, pentru ca nu vei uita ce face pentru tine. Tine cat poti de aceasta relatie care poate dura si o viata intreaga, daca stii s-o dezvolti si mai ales s-o apreciezi la justa valoare!

Gemeni – Horoscop, 19 decembrie, 2018

Nu te incapatana sa mergi pe aceeasi cale daca ai vazut deja ca nu duce acolo unde doresti. Fii pregatit sa abandonezi nava de urgenta, inainte de a fi prea tarziu sa mai recuperezi ceva. Uneori, un abandon e mai intelept si mai eficient decat efortul de a mai salva ceva, deci acelasi lucru trebuie sa-l faci si astazi.

Lasa in urma tot ce a fost si porneste in alta directie, fara sa te cramponezi de tot ce ai acumulat inainte. E o schimbare de atitudine, de mentalitate, de sens, dar intr-o zi vei aprecia curajul acesta de a lasa totul in urma pentru a reface totul de la zero. Sau, daca nu de la zero, macar de la un nivel suficient de incurajator care sa te duca spre ceva mult mai bun.

Rac – Horoscop, 19 decembrie, 2018

Departarile sunt atractia ta principala, pentru ca simti tu ca acolo se va petrece ceva iesit din comun sau de acolo vine azi cea mai importanta veste. Poate pregatesti o mutare majora de domiciliu, poate te gandesti deja la o calatorie pe care o vei face curand, poate doar cauti cu infrigurare o directie noua spre care sa-ti canalizezi atentia.

E schimbare de perspectiva pentru ca vrei altceva, ceva ce nu mai gasesti in mediul tau apropiat, de aceea te concentrezi si asupra altor locuri de pe aceasta planeta. Departe e fericirea ta, departe e speranta ta, deci cauta si dincolo de granitele zonei tale obisnuite.

Leu – Horoscop, 19 decembrie, 2018

Probleme cu banii zici? Nici vorba, deci scoate din vocabular sau din gand cuvinte precum saracie, datorii, griji materiale. N-au ce cauta in mintea ta, pentru ca ele sunt cele care pot naste alte probleme. Gandirea pozitiva face minuni astazi, ca atare incarca-te cu termeni benefici, precum abundenta, bogatie, prosperitate, succes material, cumparaturi minunate!

Ele au un efect excelent asupra tonusului tau general, deci fa tot posibilul sa nu discuti cu nimeni astazi despre bani cu ton panicard, negativ, trist. Invata sa vezi in jur abundenta si cheam-o cu incredere si in calea ta: o meriti!

Fecioară – Horoscop, 19 decembrie, 2018

Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale in desfasurare. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere.

Ca atare nu trata acest impas ca pe capatul eforturilor tale inainte de a renunta, ci dimpotriva, ca pe o necesitate urgenta de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei gasi solutii si apoi le vei pune in aplicare pentru a duce mai departe ce ai inceput. Chibzuieste deci, la rece, pentru ca informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel