Horoscop, miercuri, 17 aprilie 2019

Energia zilei favorizează activităților casnice ale Taurilor împreună cu cei dragi
Energia zilei favorizează activităților casnice ale Taurilor împreună cu cei dragi

Horoscop. Pentru Berbeci, o zi care evidențiază relatii sentimentale si cele cu copiii, iar Leii sunt intr-o forma de zile de mari.

Berbec

O zi care evidențiază relatii sentimentale si cele cu copiii. Cheful de distractii si aventuri este prezent, dar ar trebui sa tii cont si de starea celor din jur. Persoana iubita iti poate face reprosuri, insa fii sincer și ascultă ce are de zis. Astrele iti trimit imbolduri deosebite in zona creativitatii, asa incat poti rezolva orice situatie ivita.

Taur

Energia zilei favorizează activităților casnice împreună cu cei dragi. Curateniile generale, reamenajarea spatiului locativ, mutarea intr-o noua locuinta sau reparatiile curente le poti face cu succes. Apar idei bune legate de achizitionarea unei case sau a unui teren. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea ai nevoie de prudenta si rabdare.

Gemeni

Se pare ca ai de facut o multime de drumuri. Intalnirile si dialogurile pot fi la ordinea zilei. Pe de alta parte este o zi buna pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele si interviurile iti sunt favorizate, cu recomandarea sa vorbesti sau sa scrii doar la subiect. Poți afla vesti importante legate de cineva drag. Treburi casnice.

Rac

Este o zi buna pentru cheltuieli cotidiene sau pentru investitii legate de segmental socio-profesional. Tentatia cumparaturilor extravagante îți dă târcoale, de aceea fii prudent. Poti primi cadouri si recompense, insa se pare ca autorul lor are un scop bine camuflat. Pe de alta parte, energia vitala fluctueaza destul de mult. Dialoguri cu multe persoane.

Leu

Esti intr-o forma de zile de mari. Ai chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de propria-ti persoana si de treburile tale. Vizitarea saloanelor de intretinere corporala, programarea unor cursuri de dezvoltare personala si profesionala sunt bine sustinute din astral. Detasează-te de treburile si oamenii de la serviciu. Apar cheltuieli neașteptate.

Fecioara

Astrele iti recomanda discreție. Sunt momente bune pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte si alcatuirea unor noi planuri de viata. Pot iesi la iveala conflicte ascunse bine de mult. Nu raspunde la provocari si selectează prioritățile. Sanatatea este în continuare vulnerabilă. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel