HOROSCOP, miercuri, 14 martie, 2018

Balanță

Nu cere rezultate imediate, pentru ca planul la care iti aduci contributia de ceva vreme, evolueaza lent, dar bine. Imagineaza-ti proiectul la care lucrezi ca e ca recolta de fructe de la toamna.

Tu abia ai plantat puietii, abia ai udat radacina, nici nu au inflorit, si deja faci planuri ce faci cu recolta?

Ai rabdare, treci prin toate fazele doresti ale acestui demers si intr-o zi vei culege si roadele mult visate.

Sunt situatii care necesita un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic in lume, ca atare tu trebuie sa fii cel care-si tine sub control impulsivitatea si graba, nu sa incerci sa grabesti cursul lucrurilor.

Scorpion

Ai sistat un anumit proiect care a ajuns intr-un punct sensibil din care nu mai intrezareai, momentan, nicio iesire. E bine sa iei o pauza, pentru o vreme, pentru a aduna noi informatii, pentru a cere opinii si din alte parti.

Poti primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul in forta, semn ca e bine, din cand in cand, sa te retragi din miezul evenimentelor.

Nu e un hop major, nu e un capat de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro inainte de urmatoarea etapa ce poate merge mai bine decat cea anterioara.

Săgetător

Esti atras de o destinatie interesanta si incerci de pe acum sa planifici o viitoare calatorie pana acolo.

Simti ca vei intalni acolo sursa fericirii tale, ca acolo se afla o persoana ce va juca un rol major in viata ta sau ca acolo poti pune in practica un mare vis de-al tau.

Te motiveaza, te atrage ca un magnet, ca atare nu trebuie sa mai amani: pleaca la drum plin de energie pozitiva si entuziasm.

Iti vei atinge cu succes scopurile cu care ai plecat de acasa si te poti intoarce inapoi cu o victorie de rasunet, cu un motiv de fericire, cu inima incarcata de energie pozitiva la cote maxime.

Daca simti ca nu acasa e stimulentul tau principal, mergi unde te cheama inima!

Capricorn

Oboseala isi spune cuvantul si, pe un fond fizic si mental deja extenuat, te poti trezi si azi cu niste sarcini dificile in program.

Pentru ca nu ai putere, vei fi tentat sa privesti misiunea ca pe o povara si lucrezi fara nicio tragere, dar daca ai lupta cu extenuarea care te copleseste, ai vedea ca mai ai inca resurse de energie suficiente pentru a duce la indeplinire si aceasta sarcina.

Ai fi dorit sa te odihnesti si tu dupa atata munca, dar nu poti inca rasufla usurat, ca atare aduna-ti ultimele forte si apleaca-te asupra acestui rol.

Te vei simti mai bine daca il rezolvi si scapi de el, decat daca il lasi pe altadata.

Vărsător

Construiesti un proiect cu mult entuziasm si cu incredere absoluta in reusita finala, dar nu la fel de optimisti sunt cei care privesc de pe margine initiativa ta.

Unii se indoiesc ca esti pe drumul cel bun, altii critica ne nedrept eforturile tale, deci cel mai bine, in asemenea situatie, ar fi sa-ti vezi de drum fara sa mai asculti parerile altora care mai mult te trag inapoi.

De data aceasta nu mai esti la fel de atent la comentariile de pe margine, ci te concentrezi asupra telului tau, trecand peste piedici, refuzuri sau suspiciunile pe care le citesti in ochii celor care te urmaresc.

Pești

Ai mare grija la afacerile pe care le inchei astazi, pentru ca exista riscul sa atragi alaturi de tine un om cu intentii necurate din care ai putea avea mult de suferit.

Urmareste el ceva, pentru ca a pus ochii pe valoarea pe care o reprezinti si abia asteapta sa se capatuiasca de pe urma ta.

Fii mai discret in privinta bunurilor tale, in privinta banilor de care dispui, ca nu cumva sa sara in ochii unui escroc care va sti sa ti se bage pe sub piele pana ce-ti afla toate secretele.

Fii cu ochii pe bani, pe bunurile de pret, pe tot ce consideri important in viata ta la momentul acesta.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel