HOROSCOP, miercuri, 14 iunie 2017

Berbec

Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai. Pe moment, esti deceptionat, gata sa abandonezi un proiect pentru ca nu apare raspunsul necesar, dar dupa ce vei depasi primul impact negativ, vei descoperi ca tot ai ceva de castigat de pe urma acestei stiri, deci nu trebuie sa o respingi din start. Tot e ceva decat deloc, vei spune, si te vei adapta din mers la noile conditii astfel incat sa poti merge mai departe fara sa strici nimic.

Taur

Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara. Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata d e deciuziile parternerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca. Fa un efort sa-ti controlezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.

Gemeni

Pentru a putea trece la etapa urmatoare a planurilor tale, trebuie mai intai sa arunci o privire inapoi, sa vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici si ce ar trebui sa faci in continuare. E vremea unei treceri in revista a pasilor parcursi pana aici sau sa apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, dupa atata vreme, solutia ideala la ceea ce te preocupa in prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trait inainte, deci nu ezita sa rascolesti prin vechituri, prin amintiri, prin cunostintele de altadata.

Rac

O situatie neprevazuta da peste cap toata linistea familiei tale, dar trebuie sa va adunati repede cu totii ca sa gasiti o solutie salvatoare. E ca si cum planurile facute impreuna cu cei dragi sunt stricate de o surpriza neplacuta ce va obliga pe toti sa modificati totul intr-o cu totul alta directie decat ati sperat. O defectiune in casa, un musafir nedorit, o cearta apriga intre partenerii de viata sau intre parinti si copii sunt cateva din momentele tensionate care agita spiritele intre peretii locuintei, cerand de la toti mai mult calm si toleranta decat de obicei.

Leu

Ai prefera ca lumea sa nu te caute azi, sa nu-ti treaca nimeni pragul si sa te lase in pace pentru ca tot ce-ti doresti e putina liniste si detasare de toate. Accepti anonimatul cu draga inima, pentru ca numai asa vei scapa de musafiri nepoftiti si de telefoane la ore nepotrivite. Popularitatea si amabilitatea nu sunt intotdeauna un avantaj pentru tine, pentru ca asa te pricopsesti mereu cu un anturaj care te inconjoara, dar sa nu crezi ca o face dezinteresat, doar pentru ca esti simpatic...

Fecioară

Simti nevoia sa te apropii de reprezentantii generatiei total opuse tie, pentru ca de acolo primesti energia si informatia necesara pentru continuarea anumitor proiecte. Daca cel tanar esti tu, bati la usa unui parinte sau a unui frate mai mare pentru ca te va sfatui din experienta. Daca esti din generatia mai matura, vei vedea mereu un tanar sau un copil ca-ti da tarcoale si cauta sa absoarba de la tine cunostintele pe care le detii. Exista un bun schimb intre cei tineri si cei maturi.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel