Horoscop, miercuri, 13 martie, 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Balanțele să aibă  răbdare! Unele lucruri nu se rezolva imediat, iar pentru Capricorni nu ar fi bine să sară  să concluzioneze până nu dețin  toate informațiile de care au nevoie.

Balanță

Ai răbdare! Unele lucruri nu se rezolva imediat, nu se întâmplă nici când sau cum îți dorești tu. Uneori e nevoie de mai mult timp pentru că să se așeze lucrurile sau întâmplările după cum trebuie, te anunță astrele.

Scorpion

Astăzi vei descoperi mai multe lucruri sau informații, care fie te vor uimi, fie te vor face să-ți regândești acțiunile sau pașii, în special în sfera carierei.

Săgetător

În prima parte a zilei vei fi concentrat pe unele sarcini care trebuie rezolvate cât mai repede, în timp ce în cea de-a două parte a zilei îți vei dori să te relaxezi cât mai mult.

Capricorn

Recomandarea zilei: nu sări să concluzionezi până nu deții toate informațiile de care ai nevoie. Apleacă urechea asupra bârfelor, dar nu te lasă influențat de ele. Citește unele dovezi prezentate, dar nu te ghida în totalitate nici de acestea.

Vărsător

Cuvintele cheie pentru această zi: aventură, distracție, joacă, escapadă. Îți dorești să te lași purtat de val, să te detașezi de probleme, de griji și simți că nimic nu te poate opri din acest demers.

Pești

Astăzi este vorba despre cineva apropiat, despre a-ți reconsolidă relația cu această persoană, deapre a împărtăși trăiri, a te sfătui și a primi suportul emoțional dorit.

Citeste mai multe pe a1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel