HOROSCOP, miercuri, 10 ianuarie 2018

Balanță

Te-ai detașat de o situație și descoperi ca nu te mai atrage, nu te mai preocupa, nu mai are aceeași insemnatate ca altadata. E ca și cum ai uitat pe cineva, ai parasit o acțiune, ai inchis un robinet de la care iți trageai energia candva. Poate nu e timpul pierdut și se mai poate aprinde o scanteie chiar și in acel loc ce pare adormit.

Lasa-te motivat de cel care apare azi in calea ta și incearca sa te convinga sa te aprinzi din nou, sa-ți aduca aminte ce bine ardea focul de pasiune in acel loc ce pare acum parasit. Intoarce-te și intețește focul, mai pune paie, pentru ca mai e puțin jaratec in cenușa, nu s-a stins de tot!

Scorpion

Uneori, a fi om matur, a fi adult, nu e cel mai mare atu, pentru ca varsta te face sa privești lucrurile doar dintr-o perspectiva grava, cea a problemelor, a responsabilitaților, a seriozitații vieții. Or, in situația de fața, nu de griji e nevoie, ci de o ușoara indiferența, ca sa nu mai pui totul sub semnul intrebarii, sa nu mai cauți probleme cu orice preț.

Cu cat ești mai relaxat, mai distant, chiar mai aerian, vei vedea ca vei gasi mult mai ușor soluții, deci uita pentru o zi cați ani ai, cate școli ai in spate, cata experiența ai acumulat in trecut, și privește totul prin ochi de copil, de novice, de incepator, de neștiutor, care abia acum vede ce se petrece..

Săgetător

Ai impartașit candva un secret unei persoane care nu a știut sa fie discret și se pare ca a impanzit taina peste tot. Nu te speria, chiar daca acum știe toata lumea ce aveai de gand sa faci, mai bine te-ai apuca de treaba și ai pune in practica ceea ce era doar un vis.

Așa vei ajunge mai repede la rezultate și, cand toata lumea va fi aflat care iți erau planurile secrete, tu deja vei fi terminat totul cu succes și nu va mai trebui sa ții secret. Construiește repede acel vis și apoi vei putea sa te lauzi cu succesul, nu cu visul, și așa nu ai de ce sa te mai temi ca-ți fura altul ideea.

Capricorn

Lucrurile s-au schimbat, nu mai merg in direcția pe care o știai și ești un pic luat prin surprindere, mai ales daca nu ești genul de om care adora noutatea. In loc sa stai și sa te plangi ca nu știi unde duce noua direcție, mai bine te-ai avanta spre nou, fara sa te mai gandești ce urmeaza.

Ia-o ca pe o aventura, spune fie ce-o fi, și ai sa vezi ca te vei adapta mult mai ușor schimbarii. Da, ești la inceput și habar n-ai ce urmeaza, dar, daca tot ești pe un drum complet nou, lasa-te dus de vantul schimbarii pentru ca vor incepe sa apara curand și semnele bune.

Vărsător

Te comporți ca in povestea cu drobul de sare. Ai transformat un banal motiv de stres intr-o obsesie, intr-o problema mult mai grava decat este și vorbești lumii numai despre ea, ca și cum ar fi cea mai mare povara a momentului. Privește-o cu luciditate și detașare ca și cum n-ar fi a ta, ca sa vezi ca exagerezi cu grijile și temerile tale actuale.

Daca nu ai agrava situația așa, acceptand ca ai devenit un pic ipohondru sau schizofrenic – metaforic vorbind – ai vedea ca problema ta are rezolvare, ca ajunge doar s-o analizezi la rece, cu capul limpede, și ai descoperi ca deții toate resursele pentru a o depași cu succes, ca exista o cale ușoara pentru a trece dincolo de ea.

Pești

Ai alaturi de tine o persoana cu un caracter haotic, rebel, necontrolat, mult prea energica i stresant, pentru un om calm ca tine, dar in loc sa te enervezi ca se comporta așa, ai putea sa te folosești de energia sa debordanta. Daca tu nu ai aceeași energie, lasa-l pe el sa fie motorul care duce in spate mașinaria pe care tu o conduci, de fapt.

El trage, el impinge, el duce greul, caci are energie din belșug, dar direcia tu i-o dai, tu ești volanul. Punandu-va la un loc, amandoi, resursele cele mai bune, ați vedea ce bine evolueaza acel plan comun, deci nu-l trata ca pe motivul de stres al zilei, ci ca pe scanteia de care aveai nevoie ca sa aprinda fitilul. De explozia finala veți beneficia amandoi!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel