HOROSCOP, miercuri, 1 februarie 2017

Balanță

Nu sta sa tot treci in revista ce nu ai in acest moment, ci lasa-te dus de cursul firesc al vietii catre ceea ce vei primi de acum inainte. Daca nu ai curaj sa ceri de la viata ceea ce nu detii, daca ceea ce ai primit nu te satisface, e clar ca nu vei fi multumit niciodata, ca atare e bine sa fii mai recunoscator pentru ceea ce ai obtinut deja, chiar daca nu e la nivelul maxim sperat. Asteapta, mergi inainte si lupta pana ce si aceste goluri vor fi umplute, fara sa te cramponezi de lipsurile trecatoare. Sigur vei obtine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie sa ai o atitudine optimista si pozitiva asupra vietii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevarat: ai multe si vor mai veni si altele, dar nu acum, pe loc!

Scorpion

Fara un program iesit din comun, te poti apleca asupra acelor activitati de rutina pe care le-ai tot amanat inainte. Fie ca faci ordine prin hartii, corespondenta sau acte, fie ca te ocupi mai serios de copii, te vei simti mult mai bine la finalul zilei ca ai reusit sa mai pui cate ceva la locul potrivit. Poti discuta despre o multime de lucruri marunte si aparent nesemnificative, dar dupa ce vei trage niste concluzii, iti vei da seama ca trebuia sa te ocupi odata si-odata si de ele. Azi a fost ziua potrivita!

Săgetător 

Primesti vestea cu tenta oficiala de care aveai nevoie pentru a trece la etapa urmatoare a unui proiect. Poate asteptai un document, o autorizatie, un aviz extrem de important, fara de care activitatea ta nu ar fi fost sustinuta legal. De acum, avand in buzunar hartia potrivita, drumul tau e netezit spre succesul tau final. Chiar daca ai umblat mult ca s-o obtii, chiar daca biurocratia a fost de multe ori enervanta, a meritat sa lupti pentru a ajunge aici, pentru ca, de acum, nimic nu te mai poate tine pe loc. Ai tot ce-ti trebuie pentru a merge mai departe!

Capricorn 

Ai alaturi de tine exemple demne de urmat, deci profita din plin de ceea ce au ceilalti de oferit! Unii au sfaturi si informatii excelente de dat, altii te stimuleaza cu dragostea si aprecierea lor. Stii sa valorifici perfect resursele pe care acestia ti le dau cu inima deschisa, pentru ca sunt semne de prietenie si afectiune sincere si stimulative in situatia de fata. Observi cu aceasta ocazie ca nu esti singur, ca ai alaturi oameni de incredere pe care te poti baza cu succes si, daca aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei sa construiesti.

Vărsător

Vezi cu ochii tai ca un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot tragi de el sa-l mai continui. Totusi, intuitia iti spune ca, decat sa consumi timp si energie fara rost, mai bine ai abandona acel proiect, macar pentru o vreme, si sa te ocupi de altceva intre timp. Sunt momente cand nu sunt intrunite toate conditiile unui progres continuu si constant, ci mai dai piept si cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine sa renunti la ele. Le treci doar pe o linie moarta, urmand sa le iei de unde au ramas altadata. Nu e un final, e doar o amanare!

Pești

E o placere sa iti aduci aminte, din cand in cand, ce rol important au jucat altii in viata ta. Vin si astfel de momente de bilant cand ai ocazia sa-ti arati recunostinta fata de cei care te-au sprijinit cand ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate si cu iubire, pentru ca esti constient ca, fara interventiile lor, candva, in momentele cheie ale existentei tale, ai fi pierdut timp si energie pentru a depasi singur acele hopuri. Ei au fost alaturi de tine cu un sfat sau cu o mana de ajutor si ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua cand te vei putea achita de aceste datorii, pentru ca va exista si un moment in care le poti intoarce serviciile cu bucurie ca poti fi si tu de ajutor in acelasi mod.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel