HOROSCOP/ Mercur retrograd, impact în DRAGOSTE. Astrologul DCNews: Explozie!

Vom avea o conjuncție între Chiron și Soare.
Vom avea o conjuncție între Chiron și Soare.

HOROSCOP/ Mercur va fi retrograd și vine cu multe schimbări. De la blocaje și neînțelegeri, la revenirea unor iubiri din trecut și curajul de a spune lucrurilor pe nume. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, face previziunile momentului

”Mercur va fi retrograd intre 08 iulie - 01 august, insa isi face deja de cap zilele acestea. Retrogradarea (din Leu in Rac) va incepe printr-o conjunctie(imbratisare) cu organizatorul&dramaticul Marte din Leu si printr-un careu(tensiune, nemultumire) cu explozivul&surprinzatorul Uranus.

HOROSCOP/  Blocaje, întârzieri, neînțelegeri

Pe langa faptul ca veti auzi, ca de obicei, mai des despre defectiunile unor sisteme online (retele de socializare, servere etc.), intarzieri(mai ales pentru cei care pleaca in vacanta), neintelegeri, mesaje intelese gresit, blocaje, mai sunt cateva aspecte de lamurit.

HOROSCOP/  Foști și foste revin în viața noastră

Retrogradarea din primele zile, in semnul Leului, va readuce in viata noastra fosti/foste, chiar din perioade foarte indepartate, daca nu chiar din copilarie&adolescenta. Leul e cu iubirea, romantismul, dramatismul, curajul si indrazneala in acelasi timp.
Pentru ca retrogradarea va incepe printr-un careu cu Uranus, aveti sansa sa va declarati sentimentele ascunse. Adica, daca ati nutrit sentimente puternice pentru cineva si nu ati avut curajul sa ii spuneti (din diverse motive) si vreti sa va eliberati, acum este momentul. Si cum pana acum le-ati lasat sa fie statute, configuratia astrala va ajuta enorm.

HOROSCOP/  Boom! Explozie

Stiti momentul ala in care va cumparati o sticla de suc si fara sa va dati seama, o agitati. Cand va decideti sa desfaceti sticla, ce se intampla? Boom! Explozie. Asa si cu Mercurul asta retrograd si sentimentele nedeclarate. Gata!

P.S.A, si sa nu uit. Luna iulie este fantastica pentru a tine cont de vorba "Decat sa planga mama, mai bine plange maica-sa".” scrie Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel