Urmărește emisiunea live


Horoscop, marți, 9 iulie 2019

Vărsătorii ar face bine să renunțe la iluzii și să bată fierul cât este cald
Vărsătorii ar face bine să renunțe la iluzii și să bată fierul cât este cald

Horoscop. Scorpionii s-ar putea să nu găsească susţinere pentru ideile pe care le au astăzi, iar Săgetătorii s-ar putea să li se pară dificil să găsească relaxarea în starea lor de spirit.

Balanţă

Pentru că mulţi dintre oamenii care ţi-au fost aproape în ultima vreme vor pleca o vreme din preajma ta, e posibil ca azi să simţi o lipsă de căldură umană şi de comunicare. Poţi să încerci să găseşti noi prieteni în mediul online, sau să citeşti o carte. Nu ezita să mergi la cursuri de formale profesională, sau la seminarii pe teme educaţionale.

Scorpion

S-ar putea să nu găseşti susţinere pentru ideile pe care le ai astăzi. Nu e o zi potrivită pentru a face schimbări fundamentale profesionale, sau în relaţie. Dacă te pregătisei să prezinţi celor din jur un proiect nou, sfatul este să mai aştepţi o zi mai propice pentru asta. Cel mai bine e să petreci ziua analizând chestiuni strict personale. Te poţi concentra pe eliberarea de vechi traume emoţionale, eventual cu ajutorul unui psiholog.

Săgetător

S-ar putea să ţi se pară dificil să găseşti relaxarea în starea ta de spirit de astăzi. Acest obiectiv e posibil să se refere atât la chestiuni profesionale, cât şi la relaţiile tale sociale. Familiştii pot petrece câteva ceasuri rezolvând problemele de cuplu, sau ajutând o rudă. Atenţie însă, vei avea puţin timp de odihnă astăzi. Aşa că profită de el şi lasă corpul să se refacă.

Capricorn

Capricornii au tendința de a-și băga nasul acolo unde nu le fierbe oala, iar problemele nu vor întârzia să apară. Există posibilitatea de a asista la o scenă care să le schimbe părerea despre o persoană apropiată, însă nativii din zodia Capricorn trebuie să realizeze că acestă situație li se datorează în întregime. Ceva mai multă grijă nu ar strica.

Vărsător

Vărsătorii ar face bine să renunțe la iluzii și să bată fierul cât este cald. Dacă relația cu o persoană merge în direcția corectă, nu economisi clipele de bucurie pentru un viitor incert. Trăiește la potențial maxim fiecare zi, nimeni și nimic nu garantează că așa va fi mereu. Este posibil ca totul să se schimbe într-o singură secundă.

Pești

Peștii au tendința de a se compara cu persoane dominante, de succes, care și-au construit o carieră remarcabilă. Nu te lăsa pradă invidiei, asigură-te că în fiecare zi înveți câte o lecție și devii din ce în ce mai bun. Marile caractere se construiesc cu pași mici, dar făcuți zilnic. Și nu uita că a fi de succes pe plan profesional nu garantează împlinirea pe cel personal.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel