Horoscop, marți, 30 aprilie, 2019

Leii să aibă  grijă cum își  folosesc azi glumele şi spiritul jucăuş
Leii să aibă grijă cum își folosesc azi glumele şi spiritul jucăuş

Horoscop. Berbecii să se apuce  de treabă, să nu aştepte de la alţii să facă ceea ce pot  face şi singur. Racii se simt bine şi își permit să se şi distrezi din când în când.

Berbec

Apucă-te de treabă, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti.

Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate. 

Taur

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să ţi se dea, finalmente, dreptate după ce tu ţi-ai bătut gura zile întregi cu privire la un lucru pe care îl considerai adevărat. Mult le-a mai trebuit celor din jur să ajungă la aceeaşi concluzie, dar eşti mulţumit că măcar au ajuns la acest moment, să fie de acord cu tine.

Vezi si: EXCLUSIV HOROSCOP 1 Mai 2019. Daniela Simulescu, previziunile pentru fiecare zodie

Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton maliţios de genul „v-am spus eu", ci cu un sentiment de toleranţă şi înţelegere ca să le arăţi că ai avut răbdare să ajungă şi ei la aceeaşi opinie. Acum că s-a ajuns la un consens, se clarifică situaţia.

Gemeni

Se vede că te apasă ceva pe suflet şi, în loc să cauţi compania celor veseli care să-ţi abată gândul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemănătoare. Poate aveai nevoie să vezi că mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, pentru că uneori e mai uşor să te compari cu cei care se află pe acelaşi nivel decât să priveşti cu invidie la cei de deasupra. Când vezi că şi alţii suferă de aceleaşi lipsuri sau dezamăgiri, parcă te mai linişteşti un pic. 

Rac

Te simţi bine şi îţi permiţi să te şi distrezi din când în când. Cu asemenea poftă de joacă, ar fi păcat să o înăbuşi pentru a o face pe omul matur care priveşte lucrurile rigid şi temător. Zâmbeşte, amuză-te, glumeşte, pentru că e atitudinea perfectă în situaţia de faţă. Inima te îndeamnă că priveşti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fără atâta rigoare de om mare, pentru că aşa vei trece mult mai uşor peste hopuri.

Fă haz de tot ce se petrece în jur, nu pune nimic la suflet, răspunde în doi peri celor care te critică, pentru că nu are rost să-ţi strici buna dispoziţie cu lucruri neimportante. 

Leu

Ai grijă cum îţi foloseşti azi glumele şi spiritul jucăuş, pentru că unii s-ar putea să nu înţeleagă corect atitudinea ta. Tu te simţi bine, ai chef de distracţie, glumeşti, râzi, dar altora numai de asta nu le arde şi le-ai putea strica dispoziţia.

Păcat, ei nici nu ştiu cât de bine le-ar face dacă ţi-ar urma exemplul şi s-ar comporta la fel, deci mai insistă totuşi pe lângă cei trişti şi depresivi, pentru că joaca ta i-ar putea remonta şi pe ei, ca prin farmec.

Fecioară

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi.

Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii.

Citește mai multe pe huff.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel