Horoscop, marți, 3 decembrie, 2019

Peștii simt  presiunea socială din jurul lor și vor să fugă de ea
Peștii simt presiunea socială din jurul lor și vor să fugă de ea

Horoscop. Intrarea lui Jupiter în semnul Capricornilor vine la pachet cu încredere în forțele proprii, dar și cu mai multă muncă.

Berbec

Începi o investigație pe cont propriu la locul de muncă. Ești sigur că ți se ascunde ceva și vrei să descoperi astfel încât să nu ai nimic de pierdut.

Taur

Reușești să ajungi la un numitor comun cu persoana iubită, după dispute care nu v-au dat pace mult timp. La serviciu primești sfaturi foarte utile.

Gemeni

Aspectul favorabil între Mercur și Pluto îți conferă putere de concentrare și perseverență în a rezolva orice problemă apărută în cale.

Rac

Atenția ți se îndreaptă către oamenii dragi care au nevoie de resursele tale. Stai puțin pe gânduri înainte să îi ajuți, însă o vei face cu toată inima.

Leu

Apar discuții în contradictoriu între familie și partenerul tău. Te vei consuma o vreme până când vei găsi argumentele necesare să îi împaci.

Fecioară

Vrei să faci lucruri cu sens și le vei comunica tuturor că ești sătul de vorbe și gesturi superficiale. În plus ai și idei revoluționare pe plan profesional.

Balanță

Dacă te străduiești puțin, vei găsi un echilibru între posibilitățile tale financiare, cheltuielile obișnuite și lucrurile noi pe care ți le dorești.

Scorpion

Va trebui să ai mare grijă la ce spui astăzi pentru că oamenii vor fi foarte influențați de cuvintele tale. Nu neglija treburile gospodărești.

Săgetător

Excesul de zel ți se diminuează și ajungi la concluzia că nu are rost să te consumi pentru un proiect dacă nu obții nimic de pe urma lui.

Capricorn

Intrarea lui Jupiter în semnul tău vine la pachet cu încredere în forțele proprii, dar și cu mai multă muncă. Îți porți ierta un prieten.

Vărsător

Te cuprinde o stare de saturație din cauza neîmplinirilor din carieră. Ai vrea să faci o schimbare, dar încă nu îți dai seama ce anume.

Pești

Simți presiunea socială din jurul tău și vrei să fugi de ea. Dar nu îți va fi așa ușor, din contră, vei fi nevoit să faci destule compromisuri pentru a le face pe plac tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel