Horoscop, marți, 29 octombrie 2019

Horoscop. Toți îi acuză pe Capricorni că sunt prea autoritari, exigenți și că le-au dispărut și ultima picătură de toleranță.

Berbec

După tensiunea acumulată ieri, caută metode prin care să te relaxezi, să te odihnești și care să te ajute să îți dai seama că stresul continuu dăunează grav sănătății.

Taur

Dacă partenerul nu a răspuns așa cum ai fi așteptat la propunerile tale, nu este cazul să devii furios ca un copil răsfățat. Nu este nimeni obligat să îți facă pe plac.

Gemeni

Intrigile de la locul de muncă nu fac bine nimănui, mai ales unei persoane vorbărețe așa ca tine. Evită să te alături unor grupuri care nu fac altceva decât să îi bârfească pe ceilalți colegi.

Rac

Vrei dovezi de iubire de la toată lumea. Lumea este ocupată, lucrează, nu stă să îți ia pulsul ție. Dacă vei insista, vei deveni o persoană nefrecventabilă.

Leu

Nu neglija obiectele din casă care nu au funcționat cum trebuie în ultima vreme. Va fi nevoie de mai multe reparații sau chiar de schimbări. Fă-ți un buget special în acest sens.

Fecioară

Vei face multe drumuri, nu lipsite de evenimente neprevăzute, tare neplăcute. În plus, discuțiile cu persoanele apropiate se vor termina cu reproșuri greu de trecut cu vederea.

Balanță

Careul dintre Marte si Saturn încă te indispune și frustrează. Vrei să inițiezi un proiect, însă te lovești de numeroase blocaje. Dacă ai răbdare, nu va fi cazul să te răzgândești.

Scorpion

Nostalgia nu îți dă deloc pace. Știi că ai greșit față de o persoană, că ai dezămagit-o și nu știi cum să o rogi să te ierte. Primul pas ar fi să o contactezi.

Săgetător

Ești obligat să iei decizii despre care nu ai cea mai bună părere. Tu le spui celorlalți că nu ești de acord și că mai ai nevoie de timp de reflectat, însă fără niciun rezultat.

Capricorn

Toți te acuză că ești prea autoritar, exigent și că ți-a dispărut și ultima picătură de toleranță. Dacă te deranjează vorbele lor, încearcă să te schimbi. Dacă nu, continuă ce ai început.

Vărsător

Deși nu ești de obicei invidios, astăzi te vei întrece pe tine. Încearcă să nu le spui și celorlalți nemulțumirile tale pentru își vor schimba părerea despre tine.

Pești

Cineva apropiat trece printr-o suferință și are nevoie de sprijinul tău. În carieră, superiorii îți vor aprecia verbal eforturile depuse și pasiunea de care ai dat dovadă de fiecare dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel