Horoscop, marți, 24 decembrie 2019

PrieteniiPeștilor șîi  fac viața mai plăcută și îi scot din starea ta de reverie
PrieteniiPeștilor șîi fac viața mai plăcută și îi scot din starea ta de reverie

Horoscop.  Scorpionii ar putere să de detașeze și să râdea în sinea lorr de comportamentul imatur al unei persoane la care aceștia  țin mult. 

Berbec

Te plictisesc enorm discuțiile cu rudele din timpul pregătirilor pentru Crăciun. Preferi să stai în liniște și să te odihnești. 

Taur

Ești preocupat de aspectele spirituale ale vieții, devii conștient că mai contează și altceva decât partea materială și concretă.

Gemeni

Te plângi într-una că nu ai bani, că ai datorii și multe facturi de plătit în speranța că vei fi ajutat de părinți și rudele apropiate. 

Rac

Te neglijezi total, ai grijă de dorințele tuturor, mai puțin de ale tale. Doar că reacțiile celorlalți te vor nemulțumi și te vei victimiza prea mult.

Leu

Te bucuri ca un copil atunci când te întâlnești cu ființele dragi și când împodobești casa. Partenerul este și el gata să îți facă pe plac. 

Fecioară

Faci tot posibilul să îi împaci pe cei dragi când se ceartă din nimicuri. Îți dorești să fie armonie în casă, dar va fi imposibil.

Balanță

Te contrazici cât e ziua de lungă cu toți membrii familiei care îți pun întrebări incomode referitoare la viața ta privată.

Scorpion

Ai puterea să de detașezi și râzi în sinea ta de comportamentul imatur al unei persoane la care ții mult. Este o zi bună să îi ierți pe cei care ți-au greșit.

Săgetător

Bugetul îți este amenințat de diverse pretenții ale copiilor, dar nici nu îi poți refuza. Te străduiești din plin să gătești cele mai alese bucate.

Capricorn

Tu vii cu ideile, tu iei deciziile, tu le implementezi. Dar, din fericire pentru toți ceilalți, nici nu te plângi de prea multă muncă.

Vărsător

Întâmplările din această te epuizează, storc toată energia din tine, dar și cheful de a interacționa cu persoanele dragi.

Pești

Prietenii îți fac viața mai plăcută și te scot din starea ta de reverie. Ai putea să mergi cu ei la colindat sau la cumpărături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel