Horoscop, marți, 23 aprilie, 2019

Probleme mari, astăzi,  pentru Gemeni
Probleme mari, astăzi, pentru Gemeni

Horoscop. Berbecii sunt cu gândul la o schimbare de job, însă momentul nu pare a fi cel mai bun, pe când nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de un moment de triumf.

Berbec

Berbecii sunt cu gândul la o schimbare de job, însă momentul nu pare a fi cel mai bun. Chiar dacă ai posibilitatea de a pleca în altă parte, ar fi indicat să-ți pui afacerile în ordine, înainte de a face pasul decisiv. N-ar strica niște bani puși deoparte, nu știi ce îți rezervă viitorul. Și asigură-te că discuți înainte cu partenerul de viață, pentru că drumul va fi greu și presărat cu obstacole. Atenție la ofertele care sună prea bine. Sunt mulți oameni cu intenții ascunse.

Taur

Spiritul de sacrificiul al Taurilor iese la iveală în aceste zile încărcate de spiritualitate. Dacă simți nevoia să-i ajuți pe cei dragi sau să faci fapte caritabile pentru persoanele aflate în dificultate, nu ezita niciun moment. Binele făcut se va întoarce înapoi. Însă nu uita și de propriile răni sufletești. E timpul să lași deoparte gândurile și regretele ce te-au măcinat în ultima perioadă.

Gemeni

Probleme mari pentru Gemeni. Au ocazia de a merge la o întâlnire romantică, doar că persoana de care s-au îndrăgostit pare a avea deja un partener. Situația e cu atât mai bizară cu cât această nouă apariție recunoaște totul, fără ezitare sau regret. Dacă îți plac situațiile la limită și ai chef de o aventură (care s-ar putea sfârși urât) mergi înainte. Dacă, însă, vrei să ai parte de sărbători liniștite, un refuz va rezolva problema rapid și definitiv.

Rac

Racii ar face bine să citească printre rânduri și să fie atenți la ceea ce li se transmite. Răspunsurile nu vor veni niciodată sub forma unor declarații pompoase, mai ales în dragoste. Însă partenerul de viață sau persoana pe care ai pus ochii se va asigura că înțelegi mesajul. Ascultă-ți instinctul, calculele și stategiile nu te vor ajuta la nimic. Și renunță la iluzii.

Leu

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de un moment de triumf. Există posibilitatea să câştigaţi încrederea şefilor, care va veni la pachet cu o majorare salarială, dar şi o posibilă avansare. Toate vor merge strună pentru voi, astăzi, iar acest lucru se va reflecta în starea voastră de spirit. Veţi fi cuprinşi de o energie pozitivă pe care o veţi folosi pentru a-i face mai fericiţi pe cei dragi. Astrele vă recomandă ca seara să o petreceţi în linişte şi să vă bucuraţi de tot ceea ce aţi obţinut în această zi.

Fecioară

Fecioarele se vor simţi, astăzi, fără ajutor. Există posibilitatea să cereţi ajutorul prietenilor, colegilor sau familiei pentru a putea duce la bun sfârşit un proiect, însă vă veţi trezi că toţi sunt ocupaţi şi aţi rămas singuri. Nu vă descurajaţi şi nu îi trageţi la răspundere pe cei din jur pentru că aţi putea strica anumite relaţii foarte vechi. Căutaţi modalităţi pentru a ieşi din impas şi nu evitaţi soluţiile creative. Astăzi nu este cel mai bun moment pentru a face confesiuni.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel