Horoscop, marți, 22 octombrie 2019

Horoscop. Trigonul dintre Venus și Neptun îți conferă grație, blândețe și multă imaginație nativilor din Balanță, iar Vărsătorii simt că nu mai au niciun obiectiv sau vreun control asupra vieții lor.

Berbec

Ești pus pe glume astăzi și s-ar putea ca unora să nu le placă deloc. Încearcă să nu ai replici foarte acide sau să fii ironic cu persoanele pe care nu le cunoști bine.

Taur

Apar controverse în relațiile familiale și nu știi cum să procedezi astfel încât să împaci pe toată lumea. Partenerul va avea și el nevoie de ajutorul tău.

Gemeni

Ești suprasolicitat la serviciu și cu greu vei găsi timp și pentru pasiunile tale sau pentru a te relaxa pur și simplu. Roagă-ți prietenii să fie alături de tine.

Rac

Unele persoane vor încerca să profite de bunătatea ta, mai ales din punct de vedere financiar. Fii generos, dar cu o limită.

Leu

O să ai impresia că oamenii din jur abia așteaptă să faci o greșeală. Ar fi bine să te liniștești astfel încât să poți să faci treaba așa cum trebuie.

Fecioară

Ești lipsit de energie pe întreaga durată a zilei. Nu ai chef de nimeni și nimic. Deși ești printre cei mai responsabili colegi, acum vei alegea calea procrastinării.

Balanță

Trigonul dintre Venus și Neptun îți conferă grație, blândețe și multă imaginație. Deci astăzi pune-ți la muncă toate calitățile.

Scorpion

Este nevoie să ierți o persoană. Fie din trecutul amoros, fie din cel profesional. Inițial îți va fi foarte greu, dar dacă îți dorești cu adevărat, vei reuși.

Săgetător

Vei primi o serie de vești proaste. Pe moment, vei fi disperat și trist, însă spre seară îți recapeți încrederea și dorința de a merge mai departe indiferent de ce se întâmplă.

Capricorn

Nu te implica în niciun conflict la locul de muncă. Ți se va cere acest lucru, dar tu trebuie să fii ferm și să spui că nu este responsabilitatea ta.

Vărsător

Simți că nu mai ai niciun obiectiv sau vreun control asupra vieții tale cotidiene. Totul este imprevizibil și pe neașteptate. Acceptă că nu poți controla totul.

Pești

Anxietatea își face apariția încă de dimineață, dar nu o bagi în seamă. Îți face bine să nu stai prea mult singur, caută compania celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel