HOROSCOP 17 septembrie 2019

Pentru Berbeci este   cazul să lase frica și să treacă la acțiune
Pentru Berbeci este cazul să lase frica și să treacă la acțiune

Horoscop. Taurilor li se  par că muncesc mai mult față de colegii lor și se vor victimza, însă fără rezultate, iar Gemenii vor  să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și pentru asta va fi nevoie să anuleze planurile făcute cu prieteni.

HOROSCOP Berbec

Este cazul să lași frica și să treci la acțiune. Te-ai ascuns în spatele unor pretexte care nu își aveau rostul. Începe cu schimbări mici de atitudine.

HOROSCOP Taur

Ți se pare că muncești mai mult față de colegii tăi și te vei victimza, însă fără rezultate. Superiorii îți vor preciza încă o dată faptul că tu ai vrut să te implici în majoritatea proiectelor.

HOROSCOP Gemeni

Vrei să petreci mai mult timp cu persoana iubită și pentru asta va fi nevoie să anulezi planurile făcute cu prietenii. Vor apărea dezamăgiri, însă nu îi poți mulțumi pe toți.

HOROSCOP Rac

O colegă îți va crea neplăceri și va profita de vulnerabilitatea ta ca să obțină ea mai multe beneficii.

Evită certurile în sânul familiei, te vor destabiliza emoțional.

HOROSCOP Leu

Ferește-te astăzi să intri în zona bârfei pentru că există riscul să fii repede dezinformat și să nu îți dai seama deloc. Apelează la frați sau la surori dacă ai nevoie de ajutor.

HOROSCOP Fecioară

Ziua va fi plină de cheltuieli, mai mici sau mai mari. Dar nu vei avea cum să le eviți sau să renegociezi. Încearcă să nu exagerezi cu critica.

HOROSCOP Balanță

Poți apela cu mare încredere la farmecul personal pentru a obține tot felul de beneficii. Vei fi apreciat pentru diplomație și bun gust.

HOROSCOP Scorpion

Te cuprinde dorul de unele trăiri intense din trecutul tău amoros. Dar te simți neputincios și încerci să îți folosești autocontrolul ca de obicei.

HOROSCOP Săgetător

Cu greu te vei concentra la locul de muncă, iar superiorii îți vor atrage atenția că procrastinezi. Nu este ziua cea mai bună să te bazezi pe prieteni.

HOROSCOP Capricorn

Te simți blocat din toate punctele de vedere. Parcă nimic nu se mișcă, nu avansează în viața ta. Frustrările te vor epuiza așa că odihnește-te.

HOROSCOP Vărsător

Te implici ușor în toate discuțiile din jurul tău, iar acest fapt te va avantaja în ochii celorlalți. Astfel, vei obține implicarea lor necondiționată.

HOROSCOP Pești

Partenerul nu își dă seama dacă poate avea încredere in tine. Te va testa, întreba și cerceta încontinuu. Cineva îți va cere un împrumut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel