Horoscop, marți, 13 august 2019

Capricornii se simtîntr-o buclă a timpului
Capricornii se simtîntr-o buclă a timpului

Horoscop. Nativii din Berbec ar fi bine să se asigure  că așteptările referitoare la veniturile obținute sunt unele pragmatice, sau sunt unele prea optimiste, iar pentru Gemeni este  posibil să nu vadă deloc  ce se întâmplă în jurul lor și să nu înțeleagă discuțiile celorlalți.

Berbec

Asigură-te că așteptările referitoare la veniturile obținute sunt unele pragmatice, sau sunt unele prea optimiste. Impulsul de a cheltui va fi peste măsură și pe deasupra, vei îndrăzni să chletuiești și din sumele rezervate facturilor.

 Taur

Nemulțumirile tale epuizează pe toată lumea, dar chiar și așa tot nu îți va reproșa nimeni nimic. Asta îți va da apă la moară și vei veni cu propuneri total anapoda pentru tine, pentru că tu greu vrei să schimbi ceva, ce sa mai vorbim de a alege o cale nebătătorită?

 Gemeni

Este posibil să nu vezi deloc clar ce se întâmplă în jurul tău și să nu înțelegi discuțiile celorlalți. Vrei să te implici, dar îți lipsește cu desăvârșire capacitatea de a te focusa pe ceea ce contează cu adevărat. Gândește înainte de a spune ceva.

 Rac

Partenerul are nevoie de banii tăi, dar și de ai altora. Te va ruga pe tine să îl ajuți în acest sens. Iar de aici până la neînțelegeri între voi nu va mai fi decât un pas. Niciunul nu vrea sa negocieze, orgoliile sunt mari și uite așa veți ajunge să vă certați din cauza banilor.

 Leu

Ai în plan ceva, dar intuiția îți va spune că încă nu este cazul să te arunci în luptă, indiferent de planul urmărit, profesional și sentimental. Este o zi bună să faci pe detectivul, să afli tot felul de detalii ajutătoare sau să creezi strategii de rezervă.

 Fecioară

Știi că trebuie să faci curățenie la birou sau acasă, însă deocamadată nu ai energia necesară. De altfel, nici nu își recomand. Ai face bine să te odihnești, să te retragi din zgomotul cotidian. Adică să faci doar ce este necesar și atât. Restul mai poate aștepta.

 Balanță

Familia nu este de acord cu anumite persoane din anturajul tău și va face tot posibilul să îți deschidă ochii. Ceea ce nu știu oamenii dragi este faptul că tu ai nevoie de prietenii și cunoștințele respective și că le ești dator. Încearcă să găsești o soluție de echilibru.

 Scorpion

Când credeai și tu că te poți retrage liniștit în vacanță, exact atunci te vor năpădi colegii cu telefoane și cu rugăminți. Este la alegerea ta dacă îi vei ajuta sau dacă îi vei motiva să se descurce singuri. Toate ca toate, dar fii mai comunicativ astăzi, spre binele tău.

 Săgetător

Te-ai ușurat de o sumă de bani frumușică, ești conștient că acum trebuie să o lași mai moale cu excesul de zel, dar apar tot felul de tentații. Nu îți căuta scuze astfel încât să arunci resursele pe lucruri de nimic, ci încearcă să îți revizuiești planurile.

 Capricorn

Te simți într-o buclă a timpului. Nu înțelegi de ce se tot întâmplă anumite lucruri în viața ta și nu îți dai seama ce ai putea face să schimbi. În plus, te urmărește gândul că nu ești în stare să îți gestionezi mult mai eficient toate resursele din viața ta.

 Vărsător

Ești ca o oală sub presiune. Orice remarcă răutăcioasă din partea partenerului te va face să ai impresia că vei izbucni din minut în minut. Amintește-ți dacă ai greșit și tu față de persoana iubită și încearcă să devii mai tolerant.

 Pești

Simți că viața ta toată gravitează în jurul serviciului, a colegilor și a sarcinilor pe care le ai de terminat. Nu vezi mai departe de asta, și vei deveni afectat de orice eveniment neprevăzut. Nu exagera cu munca și încearcă să te gândești mai mult la tine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel