Horoscop, marți, 10 septembrie 2019

Săgetătorii să încerce să se focuseze  când lucrează cu documente
Săgetătorii să încerce să se focuseze când lucrează cu documente

Horoscop. Nativii din Rac nu ar trebui să se apuce de mai multe lucruri astăzi pentru că nu vor termina nici măcar unul dintre ele, iar Scorpionii vor avea o dispută cu un membru al familiei, care îi vor scoate din zona de confort.

Berbec

Astăzi te sprijină prietenii dacă ai nevoie de ajutor. Deci te poți baza pe ei, trebuie doar să îi întrebi. Nu te gândi la ziua de mâine până nu rezolvi ce ai de făcut azi.

Taur

Gândește-te dacă ai o pasiune pe care ai tot amânat-o așa fără motiv. Astăzi vei găsi energia necesară să te documentezi și să te ocupi de ea.

Gemeni

Continuă seria cheltuielilor pentru casă, nu ai cum să scapi așa de ușor. Doar că astăzi vei mai avea de făcut și câteva drumuri în plus în acest sens.

Rac

Nu te apuca de mai multe lucruri astăzi pentru că nu vei termina nici măcar unul dintre ele. Nu ai bateriile încărcate și dacă nu ții cont de asta, vei rămâne dezamăgit.

Leu

Reflectoarele sunt pe partener și asta te va face să te simți ignorat, fapt tare neplăcut. Acceptă că sunt și zile din acestea în care nu ești în centrul atenției.

Fecioară

Colegii de la serviciu au nevoie de soluții, iar tu ai niște idei pentru a-i ajuta. Nu le ține doar pentru tine. Marte, planeta acțiunii și a curajului, este în continuare în semnul tău, deci s-ar putea ca una dintre idei să fie chiar genială.

Balanță

Știi că trebuie să participi la un eveniment sau să ieși în oraș, dar nu ai niciun chef. Problema este că îți este rușine să le spui celorlalți că vrei să stai acasă. Lasă rușinea și fă ce simți.

Scorpion

O dispută cu un membru al familiei te va scoate serios din zona de confort. Trebuie să rezolvi ce au greșit alții și bineînțeles că ți se pare nedrept, mai ales că nu ai nimic de câștigat.

Săgetător

Încearcă să te focusezi astăzi atunci când lucrezi cu documente. Neatenția poate provoca un lanț de probleme. De asemenea, fii mai atent la modul în care comunici cu toată lumea.

Capricorn

Persoana iubită te convinge să scoți o sumă de bani mai mare din buzunare pentru o achiziție. Până la urmă și tu ai nevoie de obiectul sau serviciul respectiv, așa că nu te plânge prea mult.

Vărsător

Trebuie să recunoști că emoțiile trebuie trăite, nu ascunse așa cum vei dori din tot sufletul să faci azi. Gândește-te că vei acumula frustrări care nu îți vor face viața mai ușoară.

Pești

Te gândești să închei o relație și începi să cauți argumentele necesare în acest sens. Va fi nevoie să găsești un pretext decisiv și un moment potrivit pentru a cere despărțirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel